obcy91 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Gratulacje! ja miałem 1000pkt. w I turze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 8 mniej, ale również Gratulacje Już myślałem, że te imitacje rybki to tylko ozdoby pudełka mi zostanie. Próbowałem je ożywić, ale cały czas praca mi się nie podobała, więc mało nimi łowiłem... teraz wiem że coś tam można na nie złowić. Jeszcze jeden - w locie robią helikopter. Więc cały czas muszę kombinować z ich ulepszeniem... Tak przy okazji, fotka z soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ładna loszka:)graty Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Eh...zaczynam tęsknić za torpedami już niedługo wejdą na Jesienne rewiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kuba, tak upasionego jeszcze nie miałem popalić też dał nieźle... Tomasz, do tych zaporowych jesienią nie umiem się dobrać, nad Wartą nie wiem gdzie szukać zgrupowań (choć kiedyś przyłowiłem +70 na gumę w opadzie) Jesienią w 2011, nad zalewem jakiś gostek ubił 5sztuk, łowił na spore wahadło, szacuję że prowadził je z 1,5m pod powierzchnią... Wtedy też w tamtej okolicy próbowałem, ale nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Co znaczy ubił K...a palcie na stosie tych mięsiarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 hmmm ognicho z mięsiarzy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Gostek pływał na drewnianej krypie, więc dało by radę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To był miejscowy kuter rybacki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 był? no to szybko poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 szykuje kiełbaski i lecę może jeszcze się tli <_< tylko gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jeden z dzisiejszych trzydziestaków, miłe zaskoczenie że tak ładnie reagowały na tego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeszcze nic nie wstawiałem "w tym sezonie", wiec mała przed premiera:Zostały detale do skończenia, lakierowanie za około miesiąc z resztą wobków, wtedy zrobię jakieś lepsze foty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W końcu się odezwał w swoich tematach:)Super robotka...to na sumka na nasza Wartuchnę śmigamy jak będzie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Fajna płota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Super. Z szyszki wyszła piękna płoć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Super. Z szyszki wyszła piękna płoć.aleś dał do pieca Bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 W końcu się odezwał w swoich tematach:)Super robotka...to na sumka na nasza Wartuchnę śmigamy jak będzie można? Ile czasu miałem ją robić, podobne konstrukcje mnie zmotykowały do skończenia... nie było tak żle, na 6 stronie byłem...Tak, ale ja również nie mam kija żeby tym łowić... @biografi, szyszka "Twój wygląda jak potwór przedpotopowy - fajnie " przeszła metamorfozę, gdyby nie Twoje płocie pewnie jeszcze bym jej nie miał na takim etapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jest tyle wątków w tym dziale, że łatwo przeoczyć to, gdzie fajnie jest popatrzeć na ciekawe wzory. Dopiero teraz tu zajrzałem i bardzo mi się podobają modele o pięciuset łuskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jest tyle wątków w tym dziale, że łatwo przeoczyć to, gdzie fajnie jest popatrzeć na ciekawe wzory. Dopiero teraz tu zajrzałem i bardzo mi się podobają modele o pięciuset łuskach Jak szukałem swojego wątku, zauważyłem że wiele fajnych tematów "zakamuflowanych" nawet na 8stronce... Kiedyś "550 łuska", robiłem stadko i jednego policzyłem ile trza razy wycisnąć pewnie+-50...Podziękować. Ostatnio robiłem je 2 lata temu i znów muszę zrobić małe stadko :Na 2 sztukach sprawdzam/testuje niuanse... Tylko następny etap dopiero jak wystrugam jeszcze 3 rodzaje wobków (na raziemam 7), wszystko tak etapami chcę robić. Raczej nie będzie takiego ciemnego koloru jak te o których piszesz, tylko ten z tamtego roku, z błękitnym odblaskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Ostatnio taki "przemiał" w dziale, że nawet nie nadążam wszystkiego przejrzeć To i ja sobie trochę odświeżę wątek Od jakiegoś czasu tegoroczna zimowa dłubanina pokończona, tym razem bez wariacji, bardziej praktyczne i sprawdzone kształty. Lapek wysiadł, a na starym kompie męczarnia coś wstawiać... Maciej (kksm) pomógł i coś wrzucę. Pestki 33-35mm, 2 wersje wyważenia, tonąca i pływająca. Ręcznie dłubane w lipie, stelaż 0,8mm, ręcznie zdobione i poliuretan na wierzch. Połowa pomalowana na złote żuczki, reszta rybki i oski.http://imageshack.us/a/img822/4290/14300073.jpg Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez PGr1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Piter odpalisz coś uczniowi nie ? Machniom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Pesteczki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Piter odpalisz coś uczniowi nie ? Machniom?A cóż mam począć poszło PW Dzięki Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kolega w końcu ożył w swoim wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi