carlus75 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ja miałem podejrzenia , iż zabrał się za zbieranie znaczków pocztowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 przecież on w zimę tylko struga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) przecież on w zimę tylko struga No nie cały czas w zimie, ale że w zimie czasu wiecej to fakt i tylko wtedy coś se zrobię. Wyżej też masz przykład przewiercanych na wylot... tylko nie większym wiertełkiem a kamieniem wyfrezowane (albo wypalane ) u Ciebie w temacie coś tam o tym pisaliście Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez PGr1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Ziemia się wygrzała, wiec wszelkie robactwo wyłazi chrząszcze, pędraki i stonki.http://img826.images...28/wobkipgr.jpg Korpusik ~33mm z drewna lipowego, capon, stelaż 0,8mm, biały akryl, farby drukarskie + akryle, oczy 3D, poliuretan, poliwęglan 1,5mm.2 wersje wagowe, pływające i tonące. Mogły by nawet być bezsterowcami, pewnie w sezonie jeden ster usunę i sprawdzę jak ryby będą wtedy reagować... Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez PGr1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Hmmmm bardzo ciekawe - myślałem swojego czasu właśnie o takim odwróconym wobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Piotrek, też długo się za to zabierałem, w 2012 jednym sie trochę pobawiłem i na ten sezon kilka zrobiłem Dobra bo sezon się zaczął, a ja tak się opuszczałem w swoim temacie... były "pestki" i "fasolki" to czas na "przecinki" ~3,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 9cm z olchy, stelaż 1,2mm reszta jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 fota piekna ze o wobkach nie wspomne wszystkie ladniutkie ale ten z ostatniej fotki na dole jakos najbardziej sie rzuca w oka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Fota pijana bokiem ten wysunął się na 1 plan i może przez to "rzucił się w oko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 zapewne jest tak jak mowisz tak czy siak ladniutkie a temu jakos z oczu dobrze patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 śliczne dziewiątki, ciężkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ziemia się wygrzała, wiec wszelkie robactwo wyłazi chrząszcze, pędraki i stonki.http://img826.images...28/wobkipgr.jpg Korpusik ~33mm z drewna lipowego, capon, stelaż 0,8mm, biały akryl, farby drukarskie + akryle, oczy 3D, poliuretan, poliwęglan 1,5mm.2 wersje wagowe, pływające i tonące. Mogły by nawet być bezsterowcami, pewnie w sezonie jeden ster usunę i sprawdzę jak ryby będą wtedy reagować...Kurde Piotrek cudne te pędraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) śliczne dziewiątki, ciężkie?DANKA.Nie ważę wobków (brak wagi...), miały być lekko pływające (z takim tam przeznaczeniem ) boleniówki, wyszły wolno tonące/neutral. Praca też nie do końca taka jak chciałem, jak wahadłówka, ale to przez wysoki środek ciężkości... może w sezonie pokombinuję jeszcze z ich pracą.Podczas ustawiania znajomy zachwycił się nimi z myślą pod "szuwarowe szczupaki" i podobny jak ten z tyłu trafił do niego. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Kurde Piotrek cudne te pędraki Dobra, czyli pędrak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Właśnie pakuję na jutro "tegoroczne pudełko" i wylądowało w nim kilka takich uklei ~72mmStandardowo strugane z drewna lipowego, stelaż 1mm, ręczne zdobienie i wykończone jw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale się Pan rozkręcił Panie PPL-Spin.. No to bolenie dostaną po mordkach. Napisz mi na kiedy dokładnie mam zrobić dla Was tego wobka na zawody "Drapieżnik Warty 2013" jako dodatek do nagrody za największego okonka:)Chętnie się społecznie do takiej inicjatywy dorzucę-a może nawet dwa wobki zrobię heh Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Ale się Pan rozkręcił Panie PPL-Spin.. No to bolenie dostaną po mordkach. Napisz mi na kiedy dokładnie mam zrobić dla Was tego wobka na zawody "Drapieżnik Warty 2013" jako dodatek do nagrody za największego okonka:)Chętnie się społecznie do takiej inicjatywy dorzucę-a może nawet dwa wobki zrobię hehTak rozkręciłem, ale tylko z pokazywaniem tego co od grudnia robiłem teraz "warsztat" już spakowany i rozkładać ten bałagan mi nie w głowie do grudnia Zawody 04.08.2013. ale tamto to jeszcze tajemnica była.Jak będzie oficjalny komunikat to wtedy coś więcej napiszę o tablicy korkowej Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Uklejki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dzięki Rafał,O przynęcie szczupakowej też wspomnę jak ruszy temat tablicy korkowej Uklejki dzisiaj zaliczyły 3 branka, największy szybko odjechał na środek warty, zaczął miło pulsować, zachciało mi się zadzwonić po "fotografkę" żeby pstrykała z holu i podbierania... wtedy spadł! Po chwili jednak zaliczyłem majówkę jak będę miał foty to coś w pychu wkleję. No i jedno branko na "ukleje 550 łusek", ale puste. Spadam na 2 turę iPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Uszykuj mi kiedyś jedną taką uklejkę . Edytowane 1 Maja 2013 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Uszykuj mi kiedyś jedną taką uklejkę .z 8 takich (na tym korpusiku jeszcze 4 płotki i trochę zwykłych malowanek) zostały tylko 2 w moim pudełku, ale coś zaradzimy "Ukleja 550 łusek" ~75mm, trochę grubsza wersja niż zawsze, dodatkowo kilka bardziej tradycyjnych malowanek na podkładzie akrylowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Znów "ukleja 550 łusek" tym razem wersja bardziej smukła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 o!masz Pan "Stajla" Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) o!masz Pan "Stajla" Super.Dzięki Tomasz. Ręcznych zimowych robótek ciąg dalszy. Tym razem SDRy 7,5cm wystrugane z olchy, stelaż 1mm (1 sztuka 1,2mm), alu ręcznie grawerowane, malowane pędzelkiem i palcem akrylami i drukarskimi.Najpierw płyną kiełbie Edytowane 6 Maja 2013 przez PGr1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi