piotro82 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Piotrze, arcydzieła sztuki, mam nadzieję że na LŚO zobaczę je na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kiełbie w Twoim wykonaniu wyglądają fantastycznie. I są świetnie sfotografowane.Duże brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Wszystko jw. tyle ze potoczki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No miażdżą te twoje woblerki. Piękne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Bardzo fajne przypominają mi japoński styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na koniec lecą okonki wykonane jw.jeden z tych o 0,5cm krótszy od pozostałej siódemki.Już chyba większość z zimy pokazana, może jeszcze coś pstryknę to wrzucę, a teraz trza łowić nie strugać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Zaraz klepnę na zawał.Stary-KIEŁBIE MIAZGA!!!Jestem oszołomiony. Edytowane 6 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dzięki wszystkim za miłe słowa, to zawsze motywuje Na wykończenie takiej parki, potrzebowałem cały dzionek przed monitorem i paletą, czasu poszło mnóstwo, zmęczenie jak przy fizycznej i ból krzyża... ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jestem rozwalony - kiłbie i okonki - mistrzostwo. Gratulacje - wg mnie najlepsze malowanie okonka na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 (edytowane) jak żywe, piękne malowanie Piotr!! Edytowane 7 Maja 2013 przez Homegeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 oooooooo żesz Ty ... orzeszq... jak dla mnie MIAZGA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Kiełbie i okonki miażdzą system xd jak patrzę na Twoje woby to lipa sama pcha się w ręce żeby coś z niej strugnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 na tym forum można nauczyć się pokory,wspaniała robota, co ja mówię,cud i miód dla moich oczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Kosmos! Kiełbie po prostu wbijają w fotel. Szok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 łał, no no kolega tu sobie niezle zarybia bardzo ładne kiełbie i okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 O stary, ale malowanie Co jeden to lepszy. A okonie ..... brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Wow świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie no nie wierzę ,że to wobki To żywe rybki z kawałkiem poliwęglanu z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Mistrzowska robota Gdybym miał któregoś w posiadaniu i gdzieś nim zaczepił wlazłbym po niego do wody nawet w styczniu bez zastanawiania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Miro w takim razie w trosce o Twoje zdrowie... lepiej byś ich nie posiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Jeszcze nikt mi tego nie powiedział, ale czasem pewnie osoby co zemną wędkują, dziwią się z jaka desperacją i poświęceniem staram się uwolnić przynętę a jak coś poleci przy zarzucie, lub ryba "zabierze" to chyba nawet boją się odzywać W tamtym roku po majowym weekendzie, jednego dnia specjelnie pojechałem żeby popłynąć po boleniówkę.; tak jej nie było...Innym razem poszedłem do gostka co nurkował po przynęty, chciałem dać kilka sztuk masówy za mojego wobka, niestety zarzekał się że takiego niema...A to wszystko przez czas poświęcony inaczej na to patrzę Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI dla Was wszystkich za miłe słowa, które będą motywować w następnym "sezonie woblerowym" Edytowane 8 Maja 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Przy kolejnym remoncie zapory czołowej znanego nam zbiornika i spuszczeniu wody, całe tłumy poszukiwaczy twoich wobków opanują nieckę zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) KOPARA Najładniejsze i najbardziej realistyczne woblery które widziałem.Gratuluje wykonania arcydzieł,chyba nie będziesz na nie łowił..? Edytowane 12 Maja 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Panowie, miałem okazję dzisiaj wędkować z Piotrem na zawodach Ligi środkowej Odry i widziałem te woblery na żywo, powiem tak efekt WYRYWA Z BUTÓW !!! wielki szacun Piotrze za włożony czas w wykonanie tych arcydziełek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi