Zwierzu Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ukleje, kiełbie, potoki i okonie są SUPER ! ! !Zbieram szczękę z podłogi, @PGr1 przepiękne malowanie.Człowieku gdyby żył Matejko brałby u Ciebie lekcje . Pozdrawiam serdecznie i będę Tu zaglądał, podziwiać kolejne dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Hej,Trochę odświeżę se wątek majowymi fotkami rybek z wobkiem Edytowane 30 Maja 2013 przez PGr1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No Piotrek wymiatasz aż miło Wobki Twoje to miazga absolutna Widziałem je w realu na Lidze w Leszkowicach Aż się chce je mieć w pudełku Bedziesz w Ścinawie na lidze???Pzdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam i dzięki Karol, a to ty z Piotrem cały czas się kręciłeś No na Leszkowicach Mateusz (I miejsce) tego większego bolo też miał na mojego, takiego jak na 1 stronie wątku są... Będziemy, będziemy, nawet już jutro na "rozpoznaniu" bo ostatnio to kilkanaście lat temu na Ścinawie "łowiłem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Tak to ja z Piotro i Krystkiem bajerowaliśmy No fakt troszke się tam pozmieniało tz na Scinawie Mnie nie bedzie bo mam 16.06 chrzściny Powodzonka życze i gratki serdeczne a wobki fakt faktem niezwykłej urody i najważniejsze że łowne Chetnie upomne się o kilka sztuk jak bedziesz miał więcej czasu na dłubanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja to bym chciał tego kiełbia z Leszkowic w gablocie, wykonanie zwala z nóg do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Puki co, kiełbie się pochowały w szufladzie jak bym się zdecydował,to bym nie wiedział co i komu... tylko pamiętam że Rafał był 1 Pany, a w Ścinawie start jest koło tych elewatorów, czy koło wejścia do portu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Koło wejścia do portu, bynajmniej na Okregu stamtąd startowaliśmy zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Piotrek dobrze pisze - na wejsciu do portu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jedno jest pewne, jak uda mi sie pojechać to lecę w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja nie mam pojęcia gdzie biegnę, byle by jakiś sędzia też zasuwał w tamtym kierunku A jutro rano przetestuję jakąś opcje 30minutowego marszobiegu Jak oglądałem fotki z innych zawodów to czasem z drugiej strony koło baru mieli start... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Puki co, kiełbie się pochowały w szufladzie jak bym się zdecydował,to bym nie wiedział co i komu... tylko pamiętam że Rafał był 1 Pany, a w Ścinawie start jest koło tych elewatorów, czy koło wejścia do portu?Ja też pamiętam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wejście do portu też dobra meta na bolka jak i opaska od mostu do wejścia do portu. Na tym cypelku warto pomachać szkoda że nie przyjadę, bo ludzie zacni i atmosfera zajefajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Wczoraj na wejściu do portu nic się nie działo, w ogóle nic się nie działo na płynącej, tylko woda spadała ( choć po przedwczorajszych deszczach wydawało by się że do góry pójdzie) i mnóstwo syfu niosła...Co jakiś czas biły w porcie, ale tych ze stojącej mam dosyć i szukaliśmy ryb w korycie. Jednemu kumplowi udało się przechytrzyć rapę i esoxika ~śześćdziesiątaki. Ja niemrawe branko i po przejechaniu w inne rejony myślałem że znów jakieś trawy głucho "siadły" (na sieczce 3,5cm), a tam chwile poszarpał się taki okołomiarowy... Ano nie zawsze czas pozwala, ale może na następną turę czasu będziecie więcej mieli i się spikniemy Edytowane 1 Czerwca 2013 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Rapka na PGrową ploteczkę aż strach ją łowić żeby nie urwać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Rapka na PGrową ploteczkę aż strach ją łowić żeby nie urwać.Piękna ryba ! Jerki rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Piekny rapiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dzięki za foty, takie coś jest super premią za pracę przy przynętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Tej Mieszko pierwszy, właśnie pakuję ci wobki na zawody...tylko żebyś zaraz nie poszedł je "testować" i pourywał nim się zawody Panie zaczną .....bo będą cyrki heheKiedy jakiś sparing drużynówek PPL-SPIN kontra WKS Szczupak Rogalinek..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fajnie, fajnie To mogę powoli szykować tablicę...Niemów, że tylko w wannie mogę je przetestować A co, chcesz coś wymyślić na wzór Czakuszka kontr Nurt? Jak woda opadnie to można by pomyśleć coś zrobić na tym odcinku Warty co mamy udostępniony (od ujścia Prosny do mostu kolejowego). Ilość osób by trza dograć, wylosować się w pary do poruszania się i sędziowania na wzajem, reszta zgodnie z regulaminem... Ja zagadam do swoich na zebraniu, Ty do swoich zagadaj i resztę na PW się ustali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Hehehe ustawki jak kibole po meczu a tak serio to fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Niezły pomysł nieoficjalne,towarzyskie spotkanie/zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 W następnej edycji wasze ekipy też zaprosimy a za rok powstanie liga rozgrywana systemem grupowo-pucharowym Marek, już odpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) PODZIĘKOWANIE DLA TWÓRCÓW Chciał bym podziękować Kolegom, co byli skłonni uświetnić zawody "Drapieżnik Warty" 04.08.2013r. swoimi rękodziełami... Pomysł zrodził się przypadkowo, u Marka w wątku "wygrałem" boleniówkę (ile na talerzu...), że wolę łowić na swoje przynęty powiedziałem że dodam 1 swojego woba i dam na zawody za największego bolka, Marek jak to usłyszał to powiedział że podeśle 2 sztuki. Po kilku dniach urodziła mi się w głowie tablica z przynętami za każdy gatunek ryby... przy okazji innych rozmów zagadałem do 2 Jakubów czy by czegoś nie przysłali na taka inicjatywę... brakowało mi czegoś pod szczupłego i wtedy Rafał wstawił u siebie szczupaczki Na koniec zagadałem do Pawła, jak by to mogło być żeby na takiej tablicy nie było jego przynęty, zwłaszcza że to konińska Warta i odcinek znany Pawłowi. Największy szczupak zawodów 76,5cmNajwiększy okoń 31,5cmNiestety żadnemu z zawodników nie udało się złowić klenio-jazia i co dziwi najbardziej bolenia, które we wcześniejszych latach "rozdawały" miejsca w czołówce. Na koniec okazało się że dwóch zawodników połamało wędziska w tym trudnym terenie i postanowiliśmy te przynęty przekazać właśnie tym pechowcom. Rybki dopisały, ale więcej szczegółów będzie w oficjalnej relacji na stronce klubu. Marek, Rafał, Kuba, Kuba, Paweł, jeszcze raz DZIĘKI Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez PGr1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi