mako Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam.Szanowni Panowie ewentualnie Panie <_< Czy łowi ktoś z was na blanki Shikari?? I jakie wrażenia???Interesuje mnie szczególnie seria SHIII Magnum Taper... Oczywiście dziękuję za ewentualne pomocne sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ja lowilem wedka shinkari, na kolana mnie nie powlila ... moez byla za tania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Pamiętasz co to było za Shikari @pitt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 niestety nie, wedka byla zbudowana w niemczech, wiem tylko tyle, ze do 3/4 OZ i cos kolo 6 stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi