bartsiedlce Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Makamba, jakbym skądś znał ten sposób pisania, dyskusji i retoryki ....... Nieważne, wątek z żabkami podoba mi się, kolegów z wątpliwościami też rozumiem. Jednym zdaniem - napisz kolejny tekst i więcej luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Też myślę, że mimo dymu, który w pewnym sensie sam wywołałem, nie ma się co przejmować. Tym bardziej, że pewne sprawy animozje między mną a autorem wątku zostały wyjaśnione. A fakt, że czasami mamy różne spojrzenie na te same, wydawałoby się sprawy, to chyba dobrze. O ile oczywiście będziemy mogli w ramach dyskusji dojść do konstruktywnych konkluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Już widziałem jak nadgorliwość moderatorów i wietrzenie wszędzie teorii spiskowej przez zdrowy człon forum odprowadziło inne całkiem fajne forum w niebyt. Wielu starych miało wiele zasług a na nic się to nie zdało. Tu też czasami widzę te objawy, mam nadzieje, że nie pójdzie to w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Już widziałem jak nadgorliwość moderatorów i wietrzenie wszędzie teorii spiskowej przez zdrowy człon forum odprowadziło inne całkiem fajne forum w niebyt. Wielu starych miało wiele zasług a na nic się to nie zdało. Tu też czasami widzę te objawy, mam nadzieje, że nie pójdzie to w tym kierunku.Chyba wiem, co masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Też myślę, że mimo dymu, który w pewnym sensie sam wywołałem, nie ma się co przejmować. Tym bardziej, że pewne sprawy animozje między mną a autorem wątku zostały wyjaśnione. A fakt, że czasami mamy różne spojrzenie na te same, wydawałoby się sprawy, to chyba dobrze. O ile oczywiście będziemy mogli w ramach dyskusji dojść do konstruktywnych konkluzji. jak dla mnie sprawa jest calkiem prosta... musicie sie razem wybrac na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 @Makamba, jakbym skądś znał ten sposób pisania, dyskusji i retoryki ....... Nieważne, wątek z żabkami podoba mi się, kolegów z wątpliwościami też rozumiem. Jednym zdaniem - napisz kolejny tekst i więcej luzu. Chyba Bartuś masz czuja Tez mi to pisanie przypomina pewną osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mam nadzieję, że mylimy się obaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Już nawet sam nabieram ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Koledzy, nie ma co drążyć tematu, wyjaśniłem już moją nadgorliwość i tyle. Pewien też jestem, że nie będzie żadnych akcji, z wycinaniem wątków, userów czy czego tam jeszcze. Nie na tym Forum, spokojnie Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi