DonPablo Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Uprzedzam- jak ktoś nie chce się denerwować, to lepiej nie czytać. http://zywiecinfo.pl/magazyn/item/8367-wedkarska-patologia?fbclid=IwAR103f9MrvPrr1v3RQd4Q4odoCc0uEz-0s13ZR-WrjF3AYYf_LGf5EWk9MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Najciemniej pod latarnią jak to mówią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3HOW Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Przecież tych lesnych dziadkow powinni na bruk wywalic, kary zaladowac takie ze by im sie odechcialo nawet na wedke spojrzeć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Uprzedzam- jak ktoś nie chce się denerwować, to lepiej nie czytać. http://zywiecinfo.pl/magazyn/item/8367-wedkarska-patologia?fbclid=IwAR103f9MrvPrr1v3RQd4Q4odoCc0uEz-0s13ZR-WrjF3AYYf_LGf5EWk9MANiestety przeczytałem. Może kiedyś tego nie będzie. Liczę na to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Widocznie podpadziocha była, to Ci wyżej, swinią ich.. Co niemniej źle chłopcy robili.. I w padli.. Nie nakrecajcie się tym, kto bardziej kumaty ten wie że wszędzie się taki typ znajdzie...i to się poprostu dzieje.. Edytowane 2 Listopada 2018 przez Greg #2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ujawniono proceder jeden z tysięcy. W kole do którego należałem kilka lat temu czcigodne grono zarządu było nietykalne, łowienie na 3 wędki jak i Sandacze poniżej miary to chleb powszedni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 ..Zwalczac..Tak jak napisane , powinni być zawieszeni w wykonywanych obowiązkach. Druga rzecz taka sama kara jakby złapali zwykłego wędkarza ale ale czytając to to coś mi się zdaje że będzie jak grochem o ścianę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 W każdym kole czy okręgu znajdzie się jeden przynajmniej czarny baran, u mnie to samo jeden z członków koła łowił na dwa żywce a z boku rzucał spinningiem żeby być pewnym że nic nie przepłynie żywego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Nie ma dziwne. Pazerność w naszym narodzie na rybę jest straszna i wpisana w naszą narodową naturę i kulturę. Wyssana z mlekiem matki, krąży we krwi i spokoju nie daje. Moim zdaniem nie ma dla nas nadziei jeśli chodzi o zmianę nastawienia do rybich stworzeń. Może za kilkadziesiąt lat, ale wtedy mnie już nie będzie Niektórzy młodsi, owszem, ryby wypuszczają, trzymają się okresów, ale standardowy Kowalski żywemu nie przepuści. Tu nad Bugiem, gdzie łowię od lat 80- tych nigdy nie widziałem aby ktoś wypuszczał niewymiarka. W każdej rodzinie, wsi są kłusownicy. Jeżdżę sporo po wsiach lubelszczyzny, widzę te siateczki suszące się na opłotkach, tajemnicze uśmieszki gospodarzy na mój pytający wzrok, "a to na rybki panie, co się mają marnować"..... Edytowane 2 Listopada 2018 przez Herman 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dlaczego lepiej nie czytać?I czym się tu denerwować?W kole w zarządzie byli kłusownicy. Mało, komendant lokalnego SSR chciał pod dywanik zamieść. Ale się wydało i jest robiony porządek. I to się dzieje w PZW. Czyli okazuje się, że PZW zaczyna czyścić swoje brudy, zaczyna rozwalać układziki.Oczywiście bez hurraoptymizmu, bo to jeden przypadek i dotyczy jednego okręgu. Ale Ten okręg ma szansę pokazać innym jak się powinno robić. Tylko czy inni będą chcieli brać przykład? Ano czytając raptem kilka postów powyżej, nie jestem tego taki pewien. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 oto przepis : wyjebać obu ze związku na zbity pysk i po sprawie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 oto przepis : wyjebać obu ze związku na zbity pysk i po sprawieTytuł wątku bardzo trafny - Ręce opadają... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Wydaje mi się że delikwenci nie zostaną usunięci z koła bo wiedzą coś na temat innych członów, a w razie robienia problemów owi członkowie dzielą sie informacjami na temat reszty. Ręka rękę myje i tak do usranej śmierci za przeproszeniem. Lustrzane odbicie naszych kochanych polityków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 U mnie, o ile dobrze pamiętam prezes przestał być prezesem przez małe sandacze na fileta w kwietniu, chyba na 3 wędkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Kropla drąży skałę... Byle te źródełko nie wyschło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dlaczego lepiej nie czytać?I czym się tu denerwować?W kole w zarządzie byli kłusownicy. Mało, komendant lokalnego SSR chciał pod dywanik zamieść. Ale się wydało i jest robiony porządek. I to się dzieje w PZW. Czyli okazuje się, że PZW zaczyna czyścić swoje brudy, zaczyna rozwalać układziki.Oczywiście bez hurraoptymizmu, bo to jeden przypadek i dotyczy jednego okręgu. Ale Ten okręg ma szansę pokazać innym jak się powinno robić. Tylko czy inni będą chcieli brać przykład? Ano czytając raptem kilka postów powyżej, nie jestem tego taki pewien. Ani hurraoptymizm, ani tyci tyci nie wystarczy Kolego.To system jest zły i nienaprawialny.Jak swego czasu ustrój w naszym kraju(też go reformowano)Wszystko nasze - czyli niczyje. Kto chce to bierze, byle nie dać się złapać. A jak złapią to i tak włos z głowy nie spadnie. A jak spadnie - to nielicznym jednostkom. W artykule jest wspomniane, o zawodach dla SSR.Takowe się chyba odbywają w każdym okręgu.Swego rodzaju podziękowanie za pracę społeczną. Społeczna Straż Rybacka - ha haaaa... czemu nie wędkarska? Taaa.. zapis w ustawie...No dobra - niech sobie będzie rybacka. A skuteczność działania? Znikoma. Bez policjanta w patrolu to patrol może sobie ... nic nie robiąc wypisać kwit, że kontrolował.Zarybiania... cuda na kiju...Afery finansowe... Po co ZG skoro okręgi są jednostkami gospodarczymi?Aby mu haracz płacić? a on i tak niewiele może?Itp itd... Sporo także na tym forum można znaleźć. Jaki wspólny cel ma spławikowiec i muszkarz? Co dostaje wędkarz w zamian za składki? itd itp.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Ani hurraoptymizm, ani tyci tyci nie wystarczy Kolego.To system jest zły i nienaprawialny.Jak swego czasu ustrój w naszym kraju(też go reformowano)Wszystko nasze - czyli niczyje. Kto chce to bierze, byle nie dać się złapać. A jak złapią to i tak włos z głowy nie spadnie. A jak spadnie - to nielicznym jednostkom. W artykule jest wspomniane, o zawodach dla SSR.Takowe się chyba odbywają w każdym okręgu.Swego rodzaju podziękowanie za pracę społeczną. Społeczna Straż Rybacka - ha haaaa... czemu nie wędkarska? Taaa.. zapis w ustawie...No dobra - niech sobie będzie rybacka. A skuteczność działania? Znikoma. Bez policjanta w patrolu to patrol może sobie ... nic nie robiąc wypisać kwit, że kontrolował.Zarybiania... cuda na kiju...Afery finansowe... Po co ZG skoro okręgi są jednostkami gospodarczymi?Aby mu haracz płacić? a on i tak niewiele może?Itp itd... Sporo także na tym forum można znaleźć. Jaki wspólny cel ma spławikowiec i muszkarz? Co dostaje wędkarz w zamian za składki? itd itp....Itp itd ... ręce opadają...Masz rację - mnóstwo na Tym Forum można tego znaleźć. Czyli błota wymieszanego z gnojówką wylewanego na wszystko bez refleksji. Coś się dzieje złego - oblać gnojówką, coś dobrego - obrzucić błotem, bo to i tak bez sensu. Bo login na tym forum daje taką cudowną moc wszystkowiedztwa, gównoróbstwa i nawszystkonarzekajstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Nic a nic nie zrozumiałeś...mogę pomyśleć, że jesteś albo młodym idealistą, albo starym działaczem, który broni w ten sposób status quo. System jest zły...To jest istota mojej wypowiedzi. Gdy idę powędkować na prywatnym stawie, nie obchodzą mnie zebrania, rejestry połowu, limity i co tam jeszcze nasi dzielni biurokraci wymyślili.Idę wędkować - za to płacę. A jak rybka nie bierze, to mogę ją kupić.Ale mam też świadomość, że gdybym rybkę próbował ukraść, to będzie to mój ostatni raz na tym łowisku. Proste i jasne zasady... bez tego wszystkiego co jest w organizacji a nijak nie jest wędkarstwem. Edytowane 2 Listopada 2018 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 "Czyli okazuje się, że PZW zaczyna czyścić swoje brudy, zaczyna rozwalać układziki." Stawiam jednak na działacza hahahahaha Takie teksty to już słyszałem można powiedzieć od zawsze.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Rozum i jaja to nie brwi. Jak nie ma to nie dorysujesz. Czuję się rozpracowany. O matko! Jestem działaczem Jak ja się na mieście pokażę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Brwi sobie dorysuj to Cię nie poznają.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Panowie, nie ma się czemu dziwić, przecież tak jest w każdej dziedzinie życia społecznego w naszym nieszczęśliwym kraju, wystarczy spojrzeć na wyniki ostatnich wyborów. Tego typu patologia jest wszędzie obecna i nie ma się co łudzić, że ktoś przyjdzie i za nas to załatwi. Pytanie tylko, czy chcecie zmian, czy tak sobie piszecie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Jeżeli ktoś jest zainteresowany poczynaniami chłopaków z Grupy Specjalnej, to dziś mieli kolejną akcję. Można sobie o niej przeczytać na profilu facebook'owym: Co Nowego W Okręgu PZW Bielsko-Biała Naprawdę polecam się zapoznać z tematem, akcja gruba z pogróżkami i łapówką w tle. Kopiować tekstu tutaj nie będę, nie mam pojęcia czy mogę i czy wypada. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) BRAWA dla Wojciecha Duraja i całej Grupy Specjalnej SSR Bielsko -Biała !! Widać, że znalazło się kilku chłopaków co mają w tym samym czasie wolne, odwagę i chęci ! Tu jest chyba najwiekszy problem , wolne w tym samym momencie u kilku chłopaków, bo samemu to strach "patrolować". Ale zawsze można zwrócic uwage albo dzwonić..tylko to jeszcze nie jest modne.. Edytowane 6 Listopada 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 I nie muszą dorysowywać brwi ... co raczej jest w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi