Gobio Gobio Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam.Moje pierwsze kroki(skrobie od tygodnia) więc proszę o wyrozumiałość i subtelność w ocenie;). Chciałbym podziękować wszystkim lurebuilderom z forum a w szczególności bobesku oraz fishbartek1 za naświetlenie tematu.balsa, drut nierdzewny 0,8mm, poliwęglan 0,9mm,spraye...praca dość agresywna 4,5cm, ok 4-5gr, wolno tonące lub neutralne i druga seria pod pstrąga 5,5cm ok 6-7gr ,praca agresywna, neutralne lub wolno tonącekolejne sztuki w podkładzie prawie suche będę kombinował z oklejaniem taśmą miedzianą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 nooo jak na poczatek to pierwsza klasa gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Elegancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 coś tu ściemniasz z tym od tygodnia chyba pstrążki bardzo przypadły mi do gustu malowanie szkoda tylko że w okolicy nie za bardzo jest gdzie je sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 na razie testuję w wannie:) temat lure building(budowa przynęt) studiuje teoretycznie od momentu gdy trafiłem na zakładkę Tomy Hand Made- to była moja inspiracja:)a pierwszy raz balsę w reku miałem tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam wśród strugaczy i... naprawdę fajne wykonanie jak na deklarowane małe doświadczenie. Obstawiam jednak, że w pracach ręcznych to niekoniecznie jesteś laikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Czyli co? Za miesiąc będziesz robił takie woblery jak Japończyk z filmu Ginei Hand Made Lure Myślę to Samo co Sławek nie pierwszy raz miałeś styczność z robótkami ręcznymi. Nawet lakier jest bomba a to podstawowa przypadłość jak ktoś zaczyna: szybciej szybciej i wychodzą fale. U ciebie nie ma. Super wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 w robótkach ręcznych doświadczenie ogólnie jest ... dzięki za dobre słowo jak tylko znajdę trochę czasu to postaram się tworzyć dalej ... już jest nagrany aero + kompresor teraz niestety przerwa na pracę zarobkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 i następne na tym samym korpusie ...miedź + dwa przetarte kolorki , efekt łuski chciałem uzyskać przez kąpiel w spienionym hartzlacku ale chyba średnio wyszło..i takie pstronie w wersji TECHNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 żeby nie było że nic nie robię w tym temacie...nie mam za dużo czasu ale coś się tworzy.....a to będzie karlito pod Jaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 z myślą o Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Jaśkowe cukierki http://www.flickr.com/photos/wojtec/6877224548/in/photostrea m/lightbox/i początek pstrągowej serii 4cm , pływający- po zapięciu agrafki powoli zaczyna tonąć, polewęglan 1,5mm , zbrojony w ownery UL no10 http://www.flickr.com/photos/wojtec/7026311551/in/photostrea m/lightbox/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ta zajawka absorbuje za dużo czasu dlatego zawieszam działalność to są moje ostatnie wzorki JAŚKOWO/KLENIOWE: JAŹ1 , JAŹ2 , JAŹ3 ,JAŹ4 i JAŹ5 z myślą o PSTRĄGU:5cm suspending1 , 5cm,suspending2 , 5cm,suspending3, suspending4 , suspending5 , suspending6 i coś na OKONIA/SZCZUPAKA?ostro zamiatający hokeista , typu:okoń , mój faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 80% linków nie działa...Pyta się o konto ,hasło itd w Yahooooooooooo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 sorewicz.. poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chory jestem- w domu siedzę, sezon kropkowy sie zbliża to ukręciłem kilka jigów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Niezły skok w czasie przyliczyłeś . Miesiąc z wobkami, a potem prawie 3 lata ciszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 a wyskoczyl jakby to byl jakis tydzien czasu przerwy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z woblerami mialem krótki epizod - sprawdziły się bo jakieś ryby dały się nabrać ale bez pracowni/garazu/piwnicy ciężki temat do ogarnięcia w mieszkaniu. Niemniej jednak ryby złowione na handmade cieszą najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi