platynowłosy Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam Panowie Najgrubszy śrut jaki znalałem waży ok 2,3 gr.Pytanie. Czy jest cięższy? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) . Edytowane 3 Listopada 2018 przez granvorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Chyba chodzi o śrut do wiatrówki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam Panowie Najgrubszy śrut jaki znalałem waży ok 2,3 gr.Pytanie. Czy jest cięższy? PozdrawiamAlekChodzi o zwyczajny, nacinany (zaciskany) śrut wędkarski, potrzebny przede wszystkim spławikowcom?Żaden problem, masz do 4 gram tutaj: https://sklep.gorek-gliny.pl/?1441,sruciny-gorek-team-opakowanie-50-g-duze-rozmiaryDo wiatrówek używa się zdecydowanie mniejszego śrutu i nie nacinanego, 2 kalibry 4,5mm oraz 5,5mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jeśli chodzi o nacinane, zaciskne kulki ołowiane to i do 20 gr znajdziesz. Cralusso takie robi na potrzeby metod splawikowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Do wiatrówek używa się zdecydowanie mniejszego śrutu i nie nacinanego, 2 kalibry 4,5mm oraz 5,5mm.A oprócz nich: 5mm; 6,35mm; 7,62mm; 9mm; 11,63mm większe to już rzadkość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam Panowie.Przyznaje, nie określił em przeznaczenia tzw "śrutu"Preferuje inny kaliber strzelecki. Grube nacinane kulki olowiane o większej wadze są mi potrzebne do próby samodzielnego wykonania "czegoś" na wzór Astro. Znalazlem fajny tutorial na YT, zakupiłem paletki Willow, resztę mam.. No i.. będzie co robić zima.Więc, @Kolegom dziękuję za linki do grubego "śrutu". PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 W ubiegłym roku zakupiłem śrut 4,0 grama w Decathlonie. W tym roku poszedłem dokupić i - nie znalazłem. Zapytałem sprzedawcy, podobno wycofano ze sprzedaży. Może jeszcze gdzieś w kraju są niewielkie zapasy... Były w bardzo dobrej cenie. Szkoda, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) To o czym wczesniej napisałem:http://www.lowisko.net/2699,kulki-na-rurce-silikonowej-globular-cralusso.html Posiadaja naciecie jak "normalna" śrucina. Zębami nie zaciskac Edytowane 3 Listopada 2018 przez snup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 To o czym wczesniej napisałem:http://www.lowisko.net/2699,kulki-na-rurce-silikonowej-globular-cralusso.html Posiadaja naciecie jak "normalna" śrucina. Zębami nie zaciskac Jasny gwint, tego się nie spodziewałem. Dziękuję Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi