Może ktoś pomoże..od kilku miesięcy poszukuję silnika 8-10hp najlepiej yamaha..mercury..mariner..nic nie moge znależć może zna ktoś jakiś dobry..pewny komis najlepiej z serwisem, a co za tym idzie gwarancja rozruchowa , przygotowanie do sezonu itp- ewentualnie osoba prywatna, która zajmuje się takimi rzeczami...dzwoniłem do kilku pseudo mechaników-serwisantów ale towar którym dysponują..ręce opadają..jestem gotowy pojechać w Polskę jak bedzie coś wartego..
może znacie jakieś namiary na pewny komis-salon, który sprowadza używane dobre silniczki??
Pytanie
Czoper
Witam.
Może ktoś pomoże..od kilku miesięcy poszukuję silnika 8-10hp najlepiej yamaha..mercury..mariner..nic nie moge znależć
może zna ktoś jakiś dobry..pewny komis najlepiej z serwisem, a co za tym idzie gwarancja rozruchowa , przygotowanie do sezonu itp- ewentualnie osoba prywatna, która zajmuje się takimi rzeczami...dzwoniłem do kilku pseudo mechaników-serwisantów ale towar którym dysponują..ręce opadają..jestem gotowy pojechać w Polskę jak bedzie coś wartego..
może znacie jakieś namiary na pewny komis-salon, który sprowadza używane dobre silniczki??
będe bardzo wdzieczny za pomoc
Czoper
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi