miramar69 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) ... a Ja w tym wypadku nie stosowałbym żadnych obciążających blank "urodnych agatów" tylko przy tej długości i klasie tylko #4 postawiłbym na prostotę i max lekkie tytanowe przelotki ... , jedwab transparentny i jedną warstwę lakieru ... Przy takich konstrukcjach każdy ułamek grama się liczy , a wyważenie całości zestawu starał bym się uzyskać poprzez przeciwwagę kołowrotka wraz z już nawinięta linką ...Uchwyt natomiast taki który daje największe spektrum możliwości uchwytów , nie profilowany by można było go trzymać wygodnie na różnych odległościach ... po to żeby ręka mogła odpoczywać i mogła zmieniać kąt i uchwyt ale zachowując wygodę ... Resztę wiem , że bardzo dobrze potrafisz ... Edytowane 2 Lutego 2021 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Co do spacingu to niewiele Ci pomoge Pawel, ale znajac Twoje zamilowanie do eleganckiej urody wedek, smialbym zasugerowac Ci jako przelotke wejsciowa taka z agatem. Kolor agatu zazyczaj dobiera sie do tonacji kolorystycznej kija wiec jest to taki maly subtelny drobiazg mogacy podniesc walory estetyczne.Co do rodzaju pozostalych przelotek,- biorac pod uwage dlugosc, klase i przeznaczenie,- uzyl bym Rec-ow, ale to Twoja wedka Arek, wlasnie taka z agatem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Arek, wlasnie taka z agatem mam Juz nie moge sie doczekac zdjecia calosci bedzie uczta dla oka. Zapewniam Cie Pawel, ze ten 1g czy nawet 2g dodane w tym punkcie blanku ( nie wiem dokladnie jaka jest roznica pomiedzy tytanowa otwierajaca przelotka a taka z agatem) nie bedzie dla Ciebie odczuwalna w trakcie lowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi