Oldzander Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Cześć mam zamiar kupić Talona 10,0 MFX2 VIplus lub 10,0 MFX2 ITMjest pewna różnica w cenie i nie tylko. Miał ktoś może do czynienia z tymi wędkami? Czy te kije są warte takiej forsy ? ITM na SIC-ku około 1500 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ireneusz Matuszewski Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam, Najbliższa dostawa z Talona przewidziana jest na koniec kwietnia. Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakubS Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Trochę późno, nie da się tego jakoś przyspieszyć? Od maja 2011 pytam o ten blank, i tylko terminy się zmieniają? Przecież dla tych blanków Talona nie ma żadnej alternatywy? Nikt poza mną o nie nie pyta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 A co tam zbliżają się święta zrobię sobie prezent.Zamówiłem w FC ITM-a na SIC-ku. Termin realizacji do czterech tygodni. Jak nie zamarznie to jeszcze go przetestuje w tym sezonie.Dzięki za opinie i proszę o rady co do zwijadła max. 1000pln i najlepiej JAPAN.Pozdrawiam. Ten kijek z dobrym młynkiem (Certate jest na pewno świetny, ale w rękach nie miałem) to genialny prezent pod choinkę. Piszę w nadziei, że może żona, mama, siostra... przeczytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavobeer Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ten kijek z dobrym młynkiem (Certate jest na pewno świetny, ale w rękach nie miałem) to genialny prezent pod choinkę. Piszę w nadziei, że może żona, mama, siostra... przeczytają Tomek, a jesteś pewny, że chcesz aby ta miłe Panie dowiedziały się ile tak na prawdę kosztują Twoje zabawki do łowienia ryb?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Oldzander
Cześć mam zamiar kupić Talona 10,0 MFX2 VIplus lub 10,0 MFX2 ITM
jest pewna różnica w cenie i nie tylko. Miał ktoś może do czynienia z tymi wędkami? Czy te kije są warte takiej forsy ?
ITM na SIC-ku około 1500 pln.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi