Skocz do zawartości

Dziwne znalezisko...nad brzegiem????

miras1983

Rekomendowane odpowiedzi

Haha???? fajna historia dzięki, za opowiedzenie. Z cyganem i sygnetem kiedyś miałem podobną historię...zatrzymał mnie między wiochami i ,że niby mu paliwa zabrakło, i nie ma kasy ...i tak wcisnął mi sygnet za pięć dych. Euforii z zakupu z mojej strony nie było , bo w sumie wiedziałem, że ściemnia ...doceniłem jego bajer????

Haha fajna historia dzięki, za opowiedzenie. Z cyganem i sygnetem kiedyś miałem podobną historię...zatrzymał mnie między wiochami i ,że niby mu paliwa zabrakło, i nie ma kasy ...i tak wcisnął mi sygnet za pięć dych. Euforii z zakupu z mojej strony nie było , bo w sumie wiedziałem, że ściemnia ...doceniłem jego bajer

To teraz policz ile masz kamieni po 50 za sztukę i ogień :)

• Like 2

W środku nie to że czterech Cyganów, pięciu Cyganów, tak jak piszę, całe nabite Cyganami jak romska armata. Otwiera się okno pasażera, tzn. Cygan wiruje korbą, żeby się dało otworzyć. Za szybą don Wasyl ojebany złotem od góry do dołu.

K....... oplułem się i osmarkałem herbatą ... PIOTREK Zwracasz za pranie.. Kolego uprzedzaj, że będzie z "Don Wasylem " wylatywał na witrynie... . hahaha

• Like 3

Uwielbiam Piekarę, Pilipiuka i Sapkowskiego, ale mam wrażenie, że Hesher jest lepszy

Gdybyś coś wydawał, to kupuję w ciemno

To prawda , czytając to ... miałem wrażenie jakbym oglądał też film

A tak w ogóle, to ktoś ma pewność albo chociaż przypuszczenie co to do cholery jest?!

Wiem gdzie uderzyć, aby rozwiać wszelkie wątpliwości jak będę wiedział napewno poinformuje.
  • Like 2

Uwielbiam Piekarę, Pilipiuka i Sapkowskiego, ale mam wrażenie, że Hesher jest lepszy

Gdybyś coś wydawał, to kupuję w ciemno

A tak w ogóle, to ktoś ma pewność albo chociaż przypuszczenie co to do cholery jest?!

Wszystko niemal już napisano i niemal wszystko napisane jest prawdą. Mieszczę się raczej w tych dziurach literackiej jezdni i myślę, że mógłbym spowodować wiele kolizji swoim tokiem myślenia, ale to tylko przez osoboiste perturbacje pwodujące inną, od fabrycznie montowanej, optykę.W skrócie jestem do dupy i powinienem zważać na to co mówię/piszę. Ale ch... tam :)

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 2

W skrócie jestem do dupy i powinienem zważać na to co mówię/piszę. Ale ch... tam :)

Nie jesteś do dupy, masz swój własny, nietuzinkowy styl.

Zważać każdy powinien. Pod moim adresem leciały już "ostrzeżenia" utraty zdrowia i życia za publiczne dzielenie sìę wiedzą na temat działań spółek rybackich na Pomorzu a konkretnie to jednej... że o mniejszych głupstwach nie wspomnę.

Edytowane przez MZieli10
  • Like 2