Woytec Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 To mogą być robocze resztki stali typu typu hardox. Stosuje się ją np maszynach budowlanych co przy budowie zbiornika na pewno miało miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Robert weź dwa - będzie dla całego teamu DOPPELHERTZ!Jeszcze przyjdziesz w łaskę żeby Ci odsprzedać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 To mogą być robocze resztki stali typu typu hardox. Stosuje się ją np maszynach budowlanych co przy budowie zbiornika na pewno miało miejsce.Ok, tylko dlaczego wyglądają tak jak rzeczne otoczaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ok, tylko dlaczego wyglądają tak jak rzeczne otoczaki...Prawdopodobnie to są właśnie "otoczaki". Kawałki stali znalazły się w ruchu z jakimś mineralnym materiałem i przybrały taki kształt. Kawałki cegieł, szkła itd. po przebywaniu w górskiej rzece też stają się otoczakami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Co do skupu złomu, to nie wiedziałem, że ten szczerbaty co to nagryza wszystko co się świeci to spektrometr.https://www.granddeco.pl/pol_m_kamyczki-kamienie-piasek-4284.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Wydaje mi się że jest to Vibranium, hmm... Ale skąd u nas. Tarcza Kapitana Ameryki z tego była zrobiona. Kraj pochodzenia Wakanda, hehe oczywiście żart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ta???? wszystko składa się w całość, moje woblery kryją się pod nazwą... SUPER,,M" Akurat na mnie padło, że znalazłem te kamienie? Przypadek? Nie sądzę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ta wszystko składa się w całość, moje woblery kryją się pod nazwą... SUPER,,M"Akurat na mnie padło, że znalazłem te kamienie? Przypadek? Nie sądzęJak jeszcze napiszesz, że jesteś czarnoskóry, to z fotela spadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Tu akurat jestem pewien ,że nie.???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Tu akurat jestem pewien ,że nie.Takie sprawy, w dzisiejszych czasach, to nie kwestia rzeczywistości tylko opinii tych co lepiej wiedzą i mają narzędzia do ich głoszenia... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Tak, nie ważne na kogo wyglądasz (kolor skóry itd..), ważne kim się czujesz! I nikt nie może obrażać Twoich uczuć!Zawsze, jak słyszę o słyszę o posłankach Grodzkich itd. odpowiadam, że jestem Murzynem, albo Krogulcem Edytowane 17 Listopada 2018 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Nie wierzę...???????????????????????? chyba najlepszy wątek jaki czytałem na forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) No napewno???? może warto zgłosić do władz???? jako propozycje nowego działu???? aha... znalezisko dalej nie zbadane. W niedzielę zamiast ryb ???? ????znowu kilogram tego czegoś. Chyba już więcej nie ma Edytowane 20 Listopada 2018 przez miras1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebeli Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Idź na renomowany złom to spece wyjaśnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi