miras1983 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Haha???? fajna historia dzięki, za opowiedzenie. Z cyganem i sygnetem kiedyś miałem podobną historię...zatrzymał mnie między wiochami i ,że niby mu paliwa zabrakło, i nie ma kasy ...i tak wcisnął mi sygnet za pięć dych. Euforii z zakupu z mojej strony nie było , bo w sumie wiedziałem, że ściemnia ...doceniłem jego bajer???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Miras,miałem taką samą sytuację.Po powrocie do domu myślałem o tym sygnecie i o szansie ,że mogłem go mieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Haha fajna historia dzięki, za opowiedzenie. Z cyganem i sygnetem kiedyś miałem podobną historię...zatrzymał mnie między wiochami i ,że niby mu paliwa zabrakło, i nie ma kasy ...i tak wcisnął mi sygnet za pięć dych. Euforii z zakupu z mojej strony nie było , bo w sumie wiedziałem, że ściemnia ...doceniłem jego bajerTo teraz policz ile masz kamieni po 50 za sztukę i ogień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 ... wszędzie ten sam cygan... to jest podejrzane... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 W środku nie to że czterech Cyganów, pięciu Cyganów, tak jak piszę, całe nabite Cyganami jak romska armata. Otwiera się okno pasażera, tzn. Cygan wiruje korbą, żeby się dało otworzyć. Za szybą don Wasyl ojebany złotem od góry do dołu. K....... oplułem się i osmarkałem herbatą ... PIOTREK Zwracasz za pranie.. Kolego uprzedzaj, że będzie z "Don Wasylem " wylatywał na witrynie... . hahaha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 No, z tym cyganem,sygnetem i brakiem paliwa to znany numer w całej Polsce???? może zamiast sprzedać te kamienie po pięć dych???? to pomyśleć długofalowo...salon masażu...odmładzanie i uzdrawianie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ja to mam jeszcze gdzieś ten pierścień mocy. Dobra pamiątka ehh szkoda tej sikorki :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 To rób fote,to potwierdzimy "autentyczność"od cygana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jak przebrzebię skansen to zrobię. Nieautentyczność była potwierdzona dzień później, tombak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Kurcze ja też gdzieś swojego mam i do tej pory nie sprawdziłem autentyczności???? a moze trafiłem na uczciwego cygana???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Uczciwy cygan... to ja może poczekam na 1,5 m bolenia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 "Uczciwy cygan"- w szkole nazywali to oksymoronem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Cygan jest podobny do okonia,atakuje stadnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dwie rzeczy niespotykane na tym świecie uczciwy cygan i cygan jedynak . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Uwielbiam Piekarę, Pilipiuka i Sapkowskiego, ale mam wrażenie, że Hesher jest lepszy ???? Gdybyś coś wydawał, to kupuję w ciemno ???? A tak w ogóle, to ktoś ma pewność albo chociaż przypuszczenie co to do cholery jest?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dwie rzeczy niespotykane na tym świecie uczciwy cygan i cygan jedynak . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Uwielbiam Piekarę, Pilipiuka i Sapkowskiego, ale mam wrażenie, że Hesher jest lepszy Gdybyś coś wydawał, to kupuję w ciemno To prawda , czytając to ... miałem wrażenie jakbym oglądał też film A tak w ogóle, to ktoś ma pewność albo chociaż przypuszczenie co to do cholery jest?!Wiem gdzie uderzyć, aby rozwiać wszelkie wątpliwości jak będę wiedział napewno poinformuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Uwielbiam Piekarę, Pilipiuka i Sapkowskiego, ale mam wrażenie, że Hesher jest lepszy Gdybyś coś wydawał, to kupuję w ciemno A tak w ogóle, to ktoś ma pewność albo chociaż przypuszczenie co to do cholery jest?!Wszystko niemal już napisano i niemal wszystko napisane jest prawdą. Mieszczę się raczej w tych dziurach literackiej jezdni i myślę, że mógłbym spowodować wiele kolizji swoim tokiem myślenia, ale to tylko przez osoboiste perturbacje pwodujące inną, od fabrycznie montowanej, optykę.W skrócie jestem do dupy i powinienem zważać na to co mówię/piszę. Ale ch... tam Edytowane 10 Listopada 2018 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) W skrócie jestem do dupy i powinienem zważać na to co mówię/piszę. Ale ch... tam Nie jesteś do dupy, masz swój własny, nietuzinkowy styl. Zważać każdy powinien. Pod moim adresem leciały już "ostrzeżenia" utraty zdrowia i życia za publiczne dzielenie sìę wiedzą na temat działań spółek rybackich na Pomorzu a konkretnie to jednej... że o mniejszych głupstwach nie wspomnę. Edytowane 10 Listopada 2018 przez MZieli10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Obiecane cygańskie sztosiwo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Piękny "oryginalny"cygański sygnet,moje marzenie ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Piękny "oryginalny"cygański sygnet,moje marzenie Istnieje spora szansa, że za skromne 200 PLN Piotr Ci go sprezentuje Spełnione marzenie - bezcenne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 220, dwie stówy muszą być na czysto, żeby Wasyla na zero rozliczyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ja to mam jeszcze gdzieś ten pierścień mocy. Dobra pamiątka ehh szkoda tej sikorki :/Na takie sytuacje miałem przekupionego wspolokatora. Wszystko rozpisane i ustalone wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Pany,to jakiś Cygan doktor nosił ten sygnet,znak jakby Asklepiosa ...taki to fortunę jest wart ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi