legion Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam.Mam pytanie do Wędkarskiej Braci odnośnie ?źyłki Shimano Technium Tribal,poszukuję opinii w oparciu o połowy spinningowe,jak się sprawuje,jaka ?źywotność etc.Du?źo dobrego słyszałem i chciałbym poczytać Wasze uwagi. ;Aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 To raczej ?źyłka typowo pod połowy karpiowe chyba, ?źe coś nowego wskoczyło. Podaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Karpiową mam takową i sobie chwalę lecz do spiningu nie mogę nic powiedzieć bo jeszcze się z taką nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dzięki,chodziło mi właśnie o tę karpiową,czy ewentualnie mo?źna by było przekwalifikować ją na spinning ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Jej przeznaczenie jest inne czyli karpiowe ale jak się uprzesz pewnie mo?źna by było, hm... tylko jaki jest sens skoro na rynku jest do wyboru do koloru ?źyłek przeznaczonych do spiningu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Panowie, czy Wy jesteście normalni, chyba nie. Nie ma ?źyłek karpiowych, szczupakowych, sandaczowych czy jeszcze nie wiadomo jakich. Są po prostu ?źyłki i tyle, przestańcie ulegać tym marketingowym bzdetom, ?źyłka to ?źyłka, liczy się wytrzymałość w odniesieniu do średnicy, mo?źna zwracać jeszcze uwagę na miękkość, pamięć kształtu i takie tam inne. Natomiast nie zwracamy uwagi na fakt, ?źe producent twierdzi, ?źe ta ?źyłka jest karpiowa a inna szczupakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Panowie, czy Wy jesteście normalni, chyba nie. Nie ma ?źyłek karpiowych, szczupakowych, sandaczowych czy jeszcze nie wiadomo jakich. Są po prostu ?źyłki i tyle, przestańcie ulegać tym marketingowym bzdetom, ?źyłka to ?źyłka, liczy się wytrzymałość w odniesieniu do średnicy, mo?źna zwracać jeszcze uwagę na miękkość, pamięć kształtu i takie tam inne. Natomiast nie zwracamy uwagi na fakt, ?źe producent twierdzi, ?źe ta ?źyłka jest karpiowa a inna szczupakowa Panie Januszu, nie zna się Pan. Szczupakowej szczupaki nie przegryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Panowie, czy Wy jesteście normalni, chyba nie. Nie ma ?źyłek karpiowych, szczupakowych, sandaczowych czy jeszcze nie wiadomo jakich. Są po prostu ?źyłki i tyle, przestańcie ulegać tym marketingowym bzdetom, ?źyłka to ?źyłka, liczy się wytrzymałość w odniesieniu do średnicy, mo?źna zwracać jeszcze uwagę na miękkość, pamięć kształtu i takie tam inne. Natomiast nie zwracamy uwagi na fakt, ?źe producent twierdzi, ?źe ta ?źyłka jest karpiowa a inna szczupakowa Panie Januszu, nie zna się Pan. Szczupakowej szczupaki nie przegryzą. Fakt, nie znam się, za moich czas?łw szczupaki nie wiedziały, ?źe szczupakowej przegryźć się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Janusz, bo Ty stary jesteś. Żyłki Stilon nic nie gryzło. Teraz w net'cie musisz mieć ?źyłkę specjalistyczną. Inaczej nie istniejesz. Szkoda tylko, ?źe nieliczne ryby o tym nie wiedzą. <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Janusz, bo Ty stary jesteś. Żyłki Stilon nic nie gryzło. Teraz w net'cie musisz mieć ?źyłkę specjalistyczną. Inaczej nie istniejesz. Szkoda tylko, ?źe nieliczne ryby o tym nie wiedzą. <_< <_< <_< Krzychu, jak zwykle masz rację, ale pozwolisz, ?źe uściślę po mojemu ostatnie info z Twojego posta. Ot?ł?ź, to nie jest tak, ?źe nieliczne ryby o tym nie wiedzą. Tylko tak, ?źe ?źadne ryby o tym nie wiedzą i jest im wszystko jedno na jaką ?źyłkę są wyrywane ze swojego kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 I wszelkie wątpliwości zostały rozwiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Janusz, bo Ty stary jesteś. Żyłki Stilon nic nie gryzło. Teraz w net'cie musisz mieć ?źyłkę specjalistyczną. Inaczej nie istniejesz. Szkoda tylko, ?źe nieliczne ryby o tym nie wiedzą. <_< <_< <_< Ryby nie wiedzą, bo nie czytają internetu; być mo?źe dlatego są mądrzejsze od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Do spina raczej krucho bo sztywna ale za to ma mala rozciagliwosc. Co sprawilo, ze akurat o tej myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Dziękuję wszystkim za dyskusje,a co sprawiło,?źe o niej myślę ? tylko to,?źe mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi