Kankar Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Jak nic nie zajebie, to się czuje jak by coś zgubił [emoji23]Lepiej bym tego ujął [emoji23][emoji23][emoji23] Zapisze to sobie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Janusz a czy to Ty lub twoi przyjaciele zostaliście złapani na goracym uczynku?Jeżeli nie to koniec tematu,ja pisałem o zlodziejach zlapanych w w/w okolicznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) A jak dałem ogloszenie na jerku o zarybieniu w Warszawie to prawie nikt nie przyszedł. Za pierwszym razem kilka osób.za drugim nikogo . To po cholere ogłaszać? Edytowane 9 Listopada 2018 przez harp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Może "nie internetowi" członkowie koła ? Albo im wszystko pasi i wisi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dlaczego się nie bronią gdy w prawie każdym zdaniu na ich temat wszędzie wylewane jest wiadro pomyj?... Czytamy w artykule, że prezes koła i jednocześnie wieloletni członek kilku kadencji ZO PZW we Wrocławiu, ale także przewodniczący komisji rewizyjnej koła chcieli sprzedać 140kg ryb. I cisza Jakie jest łoświadczenie wydane przez zarząd w tej sprawie? W ogólnie pojmowanej normalności powinni napisać, że im wstyd, że będą walczyć z patogią, zwiększą kontrole, a kary będą dotkliwsze. Być może nawet ktoś powinien podać się do dymisji, żeby wędkarze mogli spać spokojnie, świadomi, że łowiska w są w rękach odpowiedzialnych ludzi. A tu chyba nawet komentarza z ich strony zabrakło i raczej już nie będzie. To taki sygnał dla prezesów reszty kół: róbcie co chcecie, tylko jak zostaniecie złapani to radźcie sobie sami z sądami i policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Oczywiście , już się obronili...https://www.facebook.com/393373574120377/posts/926396874151375/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 ciekawe czy prezes osobiście pisał to oświadczenie:)))jak dla mnie minimum to dyscyplinarne usunięcie ze zwiążku... jesli można tak zrobic za zwykłą krytykę władz, to tu jest to po prostu konieczne... tyle, że pewnie i tak nic nie udowodnią skoro ma czas na zatarcie śladów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Problem jest w jakiejś dziwnej solidarności w PZW. Osoby przejmujące władzę powinny zrobić audyt i rozliczyć poprzedników. Nigdy nie słyszałem by jakiś nowy zarząd wydał oświadczenie o czynach swoich poprzedników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) W czwartek około 11 zarybienie Wisły w Warszawie szczupakiem. Wylot Portu Czerniakowskiego. Edytowane 13 Listopada 2018 przez harp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi