Skocz do zawartości

2 XII 2018 jeziorko Czerniakowskie - Zlot zakręconych baitcastingowców UL, L, XL oraz XXL oraz wszystkich innych

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie.

Głosowanie odbyło się i czas na decyzje. Jeśli chodzi o sobotę to było 2 osoby mocno tym terminem zainteresowane czyli ja i Robert. Kolejne 2 były za niedzielą wspierane przez kolejnych kolegów, którzy bardzo chcieli się z nimi spotkać. Pozostała część osób wyraziła opcję neutralną czyli pasowały im obydwa terminy.

A, że my z Robertem jako nieformalni prowodyrzy tegoż spotkania chcemy aby spotkanie było udane dla wszystkim uznaliśmy, iż doskonałym terminem na spotkanie pasującym każdemu będzie słoneczna mam nadzieję niedziela :)

Zapraszamy zatem wszystkich chętnych na kolejny zlot zakręconych baitcastingowców UL, L, XL oraz XXL oraz wszystkich innych chcących spotkać się z kolegami oraz być może poznać sprzęt, którego jak co roku na pewno nie zabraknie.

Spotkanie odbędzie się w niedzielę 2 grudnia roku pańskiego 2018 od godziny 11 nad

jakże malowniczym jeziorkiem Czerniakowskim.

Dla tych, którzy jeszcze nie byli, a planują przybycie parking znajduje się bardzo niedaleko przy ulicy, a jakże Jeziornej 4. Nawet mapka się znalazła z jednego z poprzednich spotkań :)

Ja będę troszkę wcześniej aby zapewnić gorącą wojskową grochówkę dla przybywających z daleka o ile będą na nią chętni ;)

Dlatego jeśli ktoś przez przypadek czyli brak korków pojawi się odrobinę wcześniej to bardzo chętnie Was przywitam.

Ja wezmę grila, 2 worki węgla, coś na grila i do grila oraz ze 2 albo 3 wędki

Raz jeszcze zapraszam.

post-65395-0-49329500-1541518181_thumb.jpg

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 6

...jak byłem ostatnio nad jeziorkiem porzucać Tranxem to tam taka tabliczka stała że do któregoś-tam nie można nad jeziorkiem konsumować.... ale psiamać nie pamiętam do którego  :blush:

tak czy inaczej jeśli nie bedę na rybach to przyjdę oczywiście z czymś do położenia na grilla albo obok ;)