SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Panowie. Głosowanie odbyło się i czas na decyzje. Jeśli chodzi o sobotę to było 2 osoby mocno tym terminem zainteresowane czyli ja i Robert. Kolejne 2 były za niedzielą wspierane przez kolejnych kolegów, którzy bardzo chcieli się z nimi spotkać. Pozostała część osób wyraziła opcję neutralną czyli pasowały im obydwa terminy.A, że my z Robertem jako nieformalni prowodyrzy tegoż spotkania chcemy aby spotkanie było udane dla wszystkim uznaliśmy, iż doskonałym terminem na spotkanie pasującym każdemu będzie słoneczna mam nadzieję niedziela Zapraszamy zatem wszystkich chętnych na kolejny zlot zakręconych baitcastingowców UL, L, XL oraz XXL oraz wszystkich innych chcących spotkać się z kolegami oraz być może poznać sprzęt, którego jak co roku na pewno nie zabraknie. Spotkanie odbędzie się w niedzielę 2 grudnia roku pańskiego 2018 od godziny 11 nad jakże malowniczym jeziorkiem Czerniakowskim. Dla tych, którzy jeszcze nie byli, a planują przybycie parking znajduje się bardzo niedaleko przy ulicy, a jakże Jeziornej 4. Nawet mapka się znalazła z jednego z poprzednich spotkań Ja będę troszkę wcześniej aby zapewnić gorącą wojskową grochówkę dla przybywających z daleka o ile będą na nią chętni Dlatego jeśli ktoś przez przypadek czyli brak korków pojawi się odrobinę wcześniej to bardzo chętnie Was przywitam.Ja wezmę grila, 2 worki węgla, coś na grila i do grila oraz ze 2 albo 3 wędki Raz jeszcze zapraszam. Edytowane 7 Listopada 2018 przez woblery z Bielska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Poprosiłem już jednego z moderatórw o utworzenie nowego wątku o naszym wspólnym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wpisuję w kalendarz [emoji106][emoji476] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 jak wyszĺa niedziela to js przejde między obecnymi z tacą.za uzbierane datki ,najmłodszy dyma do najbliszego spożywczego po browar. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Krzyśku, jeśli przywieziesz trochę browaru, to nikt nie będzie musiał dymać [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 ale gdzie mam dymać z tacà żeby uzbierać na browar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Po drodze na spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 po drodze na spotkanie to ja będe zerkał czy kanary nie idà Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Sławek dawaj ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Krzysiek przetarabanie po południu ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 a wiesz że nieznanych nie odbieram.to cyknij najpierw sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Krzysiek ty nie zbieraj "nie jesteś fachowcem", nie daleko jest jakiś kościółek weż pustom i się po prostu zamienisz na pełną. Tacę oczywiście.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Byniu i Ty wdepnij,podszkolisz mnie jak te machlojki z tacà zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 To się dogadali biznesmeni z Wyszkowa i Wołomina...zanim dojedziecie na spotkanie już będzie w Teleexpressie komunikat Komendy Głównej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Padłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Hubercik, padniesz w sobotę ...zgodnie z umową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ech......., już się boję, choć w Twoim towarzystwie paść przy "nocnych Polaków rozmowach" to czysta przyjemność. Ale w niedzielę (mam nadzieję) odrodzę się jak fenix z popiołów!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Ruda nas dopilnuje "Czarny G... " już kupiony. Chłodzi sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czyżby G. Smoky ?Ostatnio mój faworyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Waldziu, no co Ty ? My nie ta klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Bobuś, jaka klasa ? Proletariacka łiski stołowa [emoji16] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ...jak byłem ostatnio nad jeziorkiem porzucać Tranxem to tam taka tabliczka stała że do któregoś-tam nie można nad jeziorkiem konsumować.... ale psiamać nie pamiętam do którego tak czy inaczej jeśli nie bedę na rybach to przyjdę oczywiście z czymś do położenia na grilla albo obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ...do końca września ale tak czy inaczej przeginać nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ...do końca września ale tak czy inaczej przeginać nie należy Robert czy kiedykolwiek ktokolwiek przegiął ? Gdyby wszyscy się bawili tak jak my ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Oczywiście, że nie Nawet wizyta policjanta odbyła się w przyjacielskiej atmosferze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi