bob74 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ...Sławku, jak trzeba to zapewnię Tobie eskortę na linii 187, ale tylko do Metra Politechnika. Do Zachodniego i dalej poradzisz... pamiętasz z zeszłego roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) No naprawdę nie wiem skąd te heheszki z Twojej strony ... ? Jak coś Ci umknęło to chętnie przypomnę Edytowane 11 Listopada 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ...mnie nie umknęło... potrzebowałeś dostać się bez zbędnych komplikacji na transport do Piastowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 do Piastowa najpewniej to z odpoczynkiem na kolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 przed spotkaniem wybrałem się na dalsze zakupy.były tu w promocji stringi a obiecałem b.dobrej znajomej.i 8zł w kieszeni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Oprócz degustacji dla podniebienia musi być i ta dla oka Ja ze sobą przywiozę krajowego casta od FA i phenixa. Obydwa w wersji cast, obydwa w niemal takiej samej gramaturze i obydwa ... jakże różne ... Do tego będzie ltx i coś tam jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) To ja zrobię "lokowanie produktu" i pokażę kilka różnych kijków od Kamila (@mekamil) Jedna cechę maja wspólną ...cena Kaliber raczej mocnyJako że ktoś pytał o wklejkę UL z Chin to też zabiorę Edytowane 19 Listopada 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Oby tylko kombinacji niezamarzniętej wody i minus 0 st. C nie było, bo lipa z testów będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 To ja zrobię "lokowanie produktu" i pokarzę kilka różnych kijków od Kamila (@mekamil) Jedna cechę maja wspólną ...cena Kaliber raczej mocnyJako że ktoś pytał o wklejkę UL z Chin to też zabiorę Za co chcesz karać te kijki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 ...dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Oby tylko kombinacji niezamarzniętej wody i minus 0 st. C nie było, bo lipa z testów będzie.Wtedy przeprowadzimy naziemne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 A jak mróz wodę zetnie, to będzie casting nalodowy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 ...a mamy w tym wprawę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 dostałem info że na spotkaniu będà brały więksxe niż te ogryzki złapane dziś na mazzurach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...zuch Krzysztof...w ramach premii kawałek sała dostarczę Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...zuch Krzysztof...w ramach premii kawałek sała dostarczę Tobie.Krzyś nie może, PESEL nie pozwala Ja go wyręczę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...Maniuś nie ma biedy, solidy połeć podgardla z GS też będzie. To może Ktoś patelnię i kuchenkę polową zorganizuje, jakaś jajecznica na tłustym? Coś zdegustujemy pod ten podkład?... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 i ja , i ja !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ... też do degustacji, czy sama jajecznica...nie za wysoki cholesterol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 biorę pastylki na cholesterol Do degustacji, bez jaj! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ... to małżonka podwiezie, czy Hubertowi mandżur na plecy zarzucisz i per pedes...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Nie wkraczajmy na tak osobiste tematy bo kto może wiedzieć jak będzie wyglądała w niedzielę, sytuacja po sobotnim spotkaniu? Edytowane 24 Listopada 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ... a coś podrzucić na to spotkanie...może w kolorze malinowym, jakiś zaskórniak jeszcze się znajdzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 dobrego nigdy za wiele ...cytuję Rudą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...wychodzi na to, że dużo lżejszy będę miał powrót po spotkaniu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi