BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ... tylko czy będzie pamiętał cokolwiek z tego powrotu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...Robercie rok temu nie było problemu i w tym nie będzie. Niech inni się nacieszą, nie ma co żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Temat okołowędkarski, ale napiszę o Was odważnie: "mięsiarze". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...no przecież trzeba się nieco posilić przy wymianie poglądów i testowaniu sprzętu, nie wspomnę o popiciu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jeśli sobie odpuścimy tą zawiłą wymianę poglądów i kłopotliwe testowanie sprzętu ... to pozostanie proste...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ...nie ma jak dążyć zdecydowanie do se...dna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dochodzi 3,30 a ja od godziny w drodze.Jak misjonarze na czarny làd tak i ja rusxam w Polske (Potwierdze zdjęciami)szerzyć wiedze o castingu ul.Sam chuj wiem ale ci co będà słuchać wiedxà jeszcze mniej to ja będe słuchany jak guru z sekty.będe wychwalał zalety ul. a przedewszystkim opowiadał o cudach na spotkaniu nad j,czerniakowskim.o smakołykach do żarcia i picia a nawet do upicia.jednak tematem nr 1 będà uczestnicy spotkania.a będà znakomici goście,bywalcy w teatrach,salach koncertowych a nawet będxie bywalec izby na kolskiej.zaczynam od Gdańska. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Panowie proszę dość tego ja nie mam kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 ...Krzysztofie mianowałeś się apostołem sprawy...wytrwałości w szerzeniu prawdy objawionej ul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 odczyt w Gdańsku wykonany,nie zostałem wygwizdany.ruszam teraz na południe do miejscowości znanej z tego że niejaka Wanda nie chciała dać szpary niemcowi,i dobrze zrobiła,niemiec niech se skurà porusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 ...Krzysztofie, czyżbyś był galeriuszem... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 prędzej galernikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Kraków zaliczony.kierunek Breslau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) A co z tą Wandą? ...dała? (toż Ty Polak z Wołomina!) Edytowane 25 Listopada 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 ztą Wandą to lipa.miejscowy proboszcz wyjaśnił mi że są takie Wandy co idą nie tylko z niemcem ,francuz ,arab ,chińczyk czy murzyn nie robią im różnicy aby miał zielone albo euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 W Breslau też już po imprezie.jestem padnięty.żadna maszynistka a nawet specjalistka od tirów by mnie nie uruchomiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 A co z tą Wandą? ...dała? (toż Ty Polak z Wołomina!) Jakby dała to nie miałby czasu na siedzenie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) ...może potrzymała za spracowane kolano i nastąpiła jakaś ekscytacja...przecież wiek ma swoje prawa... Edytowane 26 Listopada 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Czy ktoś wymienił już olej w multikach na zimowy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 ...ja planuję tylko przekuć pierzchnię u kowala i obstalować nowe wkładki w buty fila, gumofila... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Czy ktoś wymienił już olej w multikach na zimowy?Ja już jadę na "zimówkach" [emoji16][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Zarysowała się możliwość że zajedziemy. Sławciu, jestem Ci winien czasopisma wędkarskie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Piotruś nie pierdol o możliwościach,macie być i koniec dyskusji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) ...Piotrze...szybka akcja...wpadacie na dwa szybkie, lub cztery mniejsze, wolniejsze, pod coś tłustszego, podpisujecie listę, przybijacie piątkę i dalej noga na rower w drogę powrotną... Edytowane 28 Listopada 2018 przez bob74 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Zarysowała się możliwość że zajedziemy. Sławciu, jestem Ci winien czasopisma wędkarskie. Z Kamilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi