Skocz do zawartości

2 XII 2018 jeziorko Czerniakowskie - Zlot zakręconych baitcastingowców UL, L, XL oraz XXL oraz wszystkich innych

SlawekNikt

Rekomendowane odpowiedzi

...Piotrze...szybka akcja...wpadacie na dwa szybkie, lub cztery mniejsze, wolniejsze,  pod coś tłustszego, podpisujecie listę, przybijacie piątkę i dalej noga na rower w drogę powrotną... ;)

"Szybka akcja" w wykonaniu Uć Teamu jest raczej mało możliwa  :D  Tym bardziej, że "Mazowsze" zawsze nęci i kusi niemiłosiernie, szczególnie tymi specjałami z grila i wędzarni  ;)

...Kolego ...to nie będzie pierwszyzna z tym Teamem i zaprzyjaźnionym z Błonia...to łasuchy na augustowskie i sejneńskie ,, delikatesy"... to z mojej strony...Mazowsze też się konkretnie zaprezentuje , tu wspominam Radka... :D

Edytowane przez bob74

Kolego Robercie, w ubiegłym roku tak mi zasmakowały te Twoje "sejneńskie delikatesy", że nie sposób było o nich nie wspomnieć. To miałem na myśli pisząc że ... kusi i nęci  :D  Z naszej strony też coś tradycyjnego się pojawi ( frukty i kurki  ;) ).

Zarysowała się możliwość że zajedziemy. Sławciu, jestem Ci winien czasopisma wędkarskie. :) 

Nic nie jesteś mi winien Piotrek  :) Wszystko jest OK :)   A gości powitam z duchem czasu czyli kawałkiem czegośtam z grila i cosikiem do popicia :D

Będę od 11.

• Like 2

Panowie mam prośbę do posiadaczy okularów smith optics i willey, którzy będą na naszym skromnym spotkaniu. Weźcie proszę ze sobą okulary. Chciałbym porównać wielkość szkieł w kontekście modeli. Ja wezmę konkretnie Smith Optics Ridgewell - Polarized Techlite Glass Lenses.

Sławcio, nowym gościem będzie Grześ. Grześ to człowiek orkiestra. Z zamiłowania mechanik samochodowy i spec od silników łódkowych, dobry wędkarz i przedni kompan. Jak ja się cieszę, iż kumplem moim jest.

Doskonała wiadomość :) Olej i filtry to i ja umiem sobie wymienić  :D ale na temat silników łódkowych to kilka pytań będę do niego miał :) Śmiem także Cię niemalże zapewnić, że wróci w doskonałym humorze  :D 

Tak licząc szybko wychodzi mi około 20 osób, zlot zapowiada się ciekawy.

Karol, a czy kiedyś było nieciekawie :P

Piszcie panowie co tam ze sprzętu ze sobą przywieziecie cobym zdążył wszystko oglądnąć jak trzeba ;)

Obiecana informacja po odbytej wizji lokalnej:

Mam super dobra wiadomość dla Wszystkich , którzy lubią loda ...na jeziorku czerniakowskim lód już jest i to całkiem pociągający! :P  :D  :D  :D

Tym bardziej zachęcam do przybycia aby się nacieszyć tą "premierową  sytuacją" i gorącą atmosferą rozpuścić to dziadostwo (ku oburzeniu "morsów"). Otwarta woda jest tylko na ich kąpielisku więc można złowić "morświnkę" :wub:  :)

post-52107-0-02384200-1543671024_thumb.jpg

• Like 3

Bede na bank ,co prawda tylko do 12,15 bo mam wyjazd Katowice i Tychy.Przytargam z pół browara,i troche kiełbasiny co została ze święconki,dobrze by było żeby miał ktoś lodówke turustucznà zchować browar,a raczej pół puszki bo na słońcu się zagrzeje.

• Like 1

Ale umówmy się, że jeśli jeszcze kiedykolwiek, cokolwiek ... to już nie o tej porze roku jakkolwiek  ;)  :P  :D

Jakakolwiek pora roku to tylko sceneria ... Scenariusz to już MY, a ja doskonale wiem i nieskromnie to napiszę, że będzie BRAWO MY :)

Bede na bank ,co prawda tylko do 12,15 bo mam wyjazd Katowice i Tychy.Przytargam z pół browara,i troche kiełbasiny co została ze święconki,dobrze by było żeby miał ktoś lodówke turustucznà zchować browar,a raczej pół puszki bo na słońcu się zagrzeje.

Co ty Krzysiek lodówkę do lodówki chcesz ciągnąć ? Dziurkę się wydziabie kozikiem i wpuści puszeczkę tam gdzie trzeba  :lol:

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 1