krzysiek gżybek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ja do dziabania dziurek mam coś lepszego niż kozik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Będe miał trochę boczusiu do rzucenia na grillek, ciekawe smarowidełko do tego, pieczywko - może jakiś worek na śmieci jeszcze zabiore ? talerzki jednorazowe - coś z takich rzeczy brać ? Jutro zaczyna się odwilż, myslę że o 11 powinnio być już na + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Będe miał trochę boczusiu do rzucenia na grillek, ciekawe smarowidełko do tego, pieczywko - może jakiś worek na śmieci jeszcze zabiore ? talerzki jednorazowe - coś z takich rzeczy brać ? Jutro zaczyna się odwilż, myslę że o 11 powinnio być już na + To wręcz doskonale Panie i panowie talerzyki, sztućce (choć bez nich się spokojnie obędziemy) i kubki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...i pewnie będzie...jakieś opakowania jednorazowe o pojemności cl by się przydały... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 oj tam oj tam, przecież to jest samo-dezynfekujące w zasadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) ...i pewnie będzie...jakieś opakowania jednorazowe o pojemności cl by się przydały... Z tym kłopotu raczej nie będzie Coś tam wylejemy, a potem coś tam się wleje ... Damy radę Tymczasem menu ... Na początek ... A chwilę później ... A co przedtem albo potem to już taka maleńka tajemnica I z uwagi na obowiązek o sprzęcie przypomnę. Wezmę kraaga m i phenixa w telescopie Edytowane 1 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 A u mnie się pojebało.wyjazd o 2 w nocy tak że nie będe.Bardzo mi przykro z tego powodu,ale jak to mówià słuźba nie drużba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...i licytacja się zaczyna....przełożyłem ciecz, obecnie o konsystencji oleistej, po dwóch dobach wymrażania, na ogólną półkę w lodówce, co by się nieco rozrzedziła...bułkę chleba z gruzińskiej piekarni do tłustego pod pachę też zabiorę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 O czym Wy właściwie tego ?! nie wiecie ? zlot już się zaczął!!!(tylko czy dotrzemy jutro nad jeziorko????!!! ....wszystko zależy od Rudej ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Widzicie jakie urocze Kobiety są w Warszawie? Szafa to taki dodatek... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Czy mnie się wydaję czy Hubert łapie łączę z " Rudą" ? Edit. Łapie zdecydowanie Edytowane 1 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...fakt! wydaje Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...fakt! wydaje Ci się Młody zawsze zdziwiony i o wszystkim dowiaduję się po fakcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...na rzęsach przyprowadzicie się z Rudą, dla niej będzie buziak malinowy , info doszło jak wiem, do Ciebie coś konkretnego dotrze...a impreza , jak widzę, rozgrzewa towarzystwo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...co Wy q...a wiecie o rozgrzewaniu!!!??? Hubert wyszedł do toalety jakieś 30 min temu ....wiecie gdzie jest?! może już nad jeziorkiem rozpala grila?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) ...co Wy q...a wiecie o rozgrzewaniu!!!??? Hubert wyszedł do toalety jakieś 30 min temu ....wiecie gdzie jest?! może już nad jeziorkiem rozpala grila?! Wybrnęliście Alle i tak piaski chłoną Edytowane 1 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 ...może zawitał na Osiedle Ruda, Klaudyny, na degustację ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Ja z Ryjkiem też wpadniemy. Tak zupełnie niespodziewanie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Z gościnnej krainy "Przyszafy" gorące podziękowania przesyłam Beatrycze i Robertino!!! Gościć u Was to radocha wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zdrajca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ja pierdziu, zlot jest dziś i to we Warszawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ...pakuję mandżur powoli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Moi drodzy, ja też nie dojadę. Bardzo mi przykro że się z Wami nie spotkam ale myślę że nadrobimy to za tydzień na targach [emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Moi drodzy, ja też nie dojadę.Bardzo mi przykro że się z Wami nie spotkam ale myślę że nadrobimy to za tydzień na targach [emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Miałeś patyka ze sobą przywieźć Edytowane 2 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ...co tak cicho...wszyscy pod wrażeniem morświnek w przeręblu? Doturlałem się na bazę a tu zero wpisów, chłopaki pod wpływem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi