SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Pany napisze krótko i może troszkę pompatycznie. Bardzo, bardzo dziękuję, że byliście ! Tym bardziej, że zdaję sobie sprawę, iż dla niektórych była to niekróciutka wycieczka z bloku na dzielnię I poświęciliście dużo czasu, który mogliście zagospodarować inaczej Raz jeszcze dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ...Bobie..a malinowy buziak był już z lekka degustowany?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Pomimo że jezioro zamarznięte zlot super , ale następnym razem muszę mieć kierowcę bo mnie kilka atrakcji ominęło , tak nie może być. Sławku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ...Karolu... do wiosny odtaje...coś się wymyśli... może w moich stronach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Myślę że podziekowania i należą się też inicjatorom i organizatorm - Sławkowi i Robertowi. Chociaż trzeba przyznać cała ekipa dała czadu. W tym roku przebiliśmy tych co kąpali się w przeręblu, zdecydowanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ja z Ryjkiem też wpadniemy. Tak zupełnie niespodziewanie ...Tomkowi i Bartkowi przygotuję coś ciekawego od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ...Bobie..a malinowy buziak był już z lekka degustowany?... ...jeszcze niePanowie, mam nalot w domu kompletu wnuczek, syna i córki oraz synowej (o Rudej nie wspominam bo jest stałym elementem mojej zadymy życiowej) więc nie mam chwili spokoju na napisanie kilku słów relacji podpartych fotkami, ale jeszcze dzisiaj-obiecuję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ...pozdrów Bob- team !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Pomimo że jezioro zamarznięte zlot super upup.gif , ale następnym razem muszę mieć kierowcę bo mnie kilka atrakcji ominęło , tak nie może być. Sławku 23_129_8.gifNastępnym razem ja będę kierowcą i niech to ja będę ten "poszkodowany". Sławek ukłony i szacun wielki za przygotowanie "gastronomiczne". W sumie to powinniśmy dorzucić się na jedzonko. Dla wszystkich https://www.youtube.com/watch?v=c4lk9l-BJU0 Szczególne podziękowania, to już niech będzie prywata... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie, szacun i podziękowania orgnizatorom- Sławek I Robert bo poprzeczkę ustawiliście wysoko. Kolegom zlotowcom, bo przeczytać można wszystkie internety i niewiele się człowiek dowie a jak sobie pomacha suzuką czy inna hjugą, porzuca abulcem, konkłeściakiem czy innym aldkiem lub alfasem to dopiero można coś wywnioskować... Dzięki Pany i do następnego razu.P.s. Morświnki powinne być na stałe wpisane w ten zlot niezależnie od pory roku, także przed następnymi organizatorami zadanie nie lada... zapewnienie morświnek lub innych hostess????Pozdro! Edytowane 2 Grudnia 2018 przez vastus 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 ..a a gdzie foty... Panowie?... oczy są głodne... i nie tylko moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Łódź w domu. Tego nam trzeba. A czego zapyta ktoś? Ano, takich spotkań. Specjalnie podziękowania dla Sławcia Nikt. Ogarnął w pełni tą imprezę. Szacun, Sławciu. Dziękuję innym kolegom za pobyt i atmosferę. Przednio było. Byniek, ukłony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ukóf team już znaka dał Czekałem Piotrek na Was Dziękuję Kolejnym razem spotkamy się nad wodą i coś tam połowimy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A i pewnie Sławciu. Wędkarzami wszak jesteśmy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 My z Ryjkiem też dojechali. Dzieki Chłopaki za spotkanie. Sławek....szacun! Do następnego.Ja niestety jak zwykle nie mogłem oddać się innym uciechom ale Ryjek zrobił to za nas obu. Pozdro Pany i do następnego ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ok ... Zaczynać pracę powoli zaczynam ... Co prawda do maja trochę czasu zostało ..., alle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 My z Ryjkiem też dojechali. Dzieki Chłopaki za spotkanie. Sławek....szacun! Do następnego.Ja niestety jak zwykle nie mogłem oddać się innym uciechom ale Ryjek zrobił to za nas obu.Pozdro Pany i do następnego Bartek robił robotę I jeszcze mi kit wciskał, że umiem castem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Szanowne Koleżeństwo!Zanim przejdę do relacji chciałbym z całą mocą podkreślić, że ojcem, matką, dziadkiem a na pewno motorem napędowym tej imprezy od samego początku do końca był tylko i wyłącznie SŁAWEK!!!A jak to zrobił ci co byli wiedzą a ci co nie byli niech rzucą okiem i zazdroszczą Było wszystko: jaja jak berety, lodzik, "morświnki" napoje i potrawy na ciepło i zimno. Sławek po raz kolejny kucharzył przy malutkim grilu i naprawdę nie ogarniam jak był w stanie wszystkich wykarmić?!I tutaj należy od razu wprowadzić w klimat tego spotkania. Czegoś tak pogibanego to najstarsi Sadybienie nie pamiętają i wielu spacerowiczów przecierało oczy ze zdziwienia Bo czy to normalne aby w jednym miejscu spotkać: wędkarzy próbujących łowić z lodu (to my), wędkarzy łowiących pod lodem (to ten gościu nad przeręblem)a grubość ludu oscylowała w okolicach 4-5cm , nieustannie wymieniające się stada golasów na zmianę moczące tyłki w wodzie (to morsy) kiedy wszyscy inni byli zakutani w szale i czapy (nie zaliczam do tego grona Sławka, ale on miał sweterek od Babci więc jemu jakikolwiek mrozek jest obojętny )Faktem jest, że dzięki morsom mieliśmy trochę otwartej wody gdzie mogliśmy przetestować pracę swoich nowych przynęt. Dacie wiarę, że kilka osób zapytało mnie czy ryby biorą!!! A kto pamięta kobietę, która po dłuższej obserwacji chłopaków niemiotających maleńkimi przynętami na lód swoimi UL, stwierdziła: bo wiecie Panowie, ja kiedyś jak łowiłam z lodu to miałam krótką wędeczkę i przynętę wrzucałam do dziury w lodzie. A wy łowicie rzucając przynętami usiłując dorzucić i wcelować do takiej dziury???!!! ... no jaja jak berety! Ale sami popatrzcie Spotkanie przyniosło wiele pożytku. Można było pomacać i przetestować sporo sprzętu I wiele dowiedzieć się o castingu:- zobacz Piotruś, to jest multiplikator. To, że nie ma kabłaka nie oznacza , że jest popsuty... Północny-wschód, jak zwykle nie zawiódł Ja, znane Wszystkim "dziecko szczęścia" dostałem taki oto prezencik (dzięki, super wymiata!) Cała nasza nieliczna, ale śliczna grupa+moje kobiety (przez nie nie wiem jak się zakończyła impreza bo zabrały mnie do chaty ) Jeszcze raz wszystkim dziękuję Edytowane 2 Grudnia 2018 przez BOB1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Sęk w tym, iż kit to nie był. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomuchel Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Wielkie dzięki i brawa dla organizatora - Sławka ! Wszystkim uczestnikom podziękowania za wspaniałą (jak zwykle) atmosferę, w niecodziennym otoczeniu "morświnek" Ps. Proszę mi przypomnieć, kto z Szanownego Towarzystwa dał blank , który mam przekazać Mekamilowi do uzbrojenia Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Pomuchel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Pany dziękuję za słowa uznania, ale jak już wspomniałem to dzięki Wam impreza się odbyła i miała nad wyraz interesujący charakter za co raz jeszcze dziękuję Robert obfociłeś co trzeba było i bez Ciebie, a nawet Was to nie byłoby to I dzięki Tobie będziemy mieli co oglądać jak prawdziwa zima do nas zawita A tak przy okazji to chyba ona (pani Zima) wyczuła, że impra nad jeziorkiem będzie i z wczorajszych - 7 w dzień zaczarowała coś tam i zrobiła nam + 3, a w słoneczku nawet odrobinkę więcej w dniu spotkania Dzięki i do zobaczenia w maju Edytowane 2 Grudnia 2018 przez SlawekNikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Sławek wierz lub nie a całą drogę powrotną mówił że Zajebiscie rzucasz. Gadał jak nawiedzony ????Jak zwykle Robert dobra robota ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Sławek wierz lub nie a całą drogę powrotną mówił że Zajebiscie rzucasz. Gadał jak nawiedzonyJak zwykle Robert dobra robota Się deczko nie dziwię, jak bym rzucał tak jak on To też bym tak gadał Edytowane 2 Grudnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 I ja tam byłem,ducha posmakowałem, szacun dla Sławka oddałem /kaszanka wymiata/, z Nowisem się uściskałem,z przyiaciółmi przywitałem Hej.pozdrawiam byniek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 I ja tam byłem,ducha posmakowałem, szacun dla Sławka oddałem /kaszanka wymiata/, z Nowisem się uściskałem,z przyiaciółmi przywitałem Hej.pozdrawiam byniek Ciebie było poznać miło (na żywo), gościć i porozmawiać ... Bo rozmowy i spotkania nie zastąpi nic Do następnego i zapewniam Ciebie, że będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi