bob74 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ...a co do terminu spotkania a.d. 2019 to termin jak ostatnie to już nie przejdzie...tak było słychać... więc coś na październik by wypadało...ale wtedy nie będzie jeszcze apetycznych morświnek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 albo rybka ...albo akwarium 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Albo czerwiec lub lipiec i połączymy przyjemne z pożytecznym ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 ...i o jakimś noclegu też napominano... co by oktanów zasmakować a nie zagryzać ust, jak inni swawolą, bo kierownica czeka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Nie mogę się doczekać. co prawda byłem dopiero na trzech zlotach to tak mi się spodobała atmosfera że od 2019 roku dopuszczę się zdrady rywalizacji na zawodach z atmosferą zlotową, o ja niedobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ul i l zlot to ja zorganizuję na swoich wodach w terminie dogodnym do łowienia i wymiany doświadczeń, ślinienia się na sprzęty różne i biesiadowania. Tak żeby noclegi były i sprzęt pływający dla chcących pływać ,ze trzy mety mam ale jest jeszcze czas i o tym w późniejszym terminie poinformuje. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Cosik mnie się wydaje, że ... Jadziem pany, jadziem ???? ps. Pontonik sobie wezmę ze sobą ☺ Edytowane 3 Grudnia 2018 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wątek o znachorkach już tak trochę jest ... A nazywa się piękne widoki czy jakoś tak Sławek jakie piękne widoki,znachorka musi mieć brodawle na nosie,albo chociaż szpare w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Sławek jakie piękne widoki,znachorka musi mieć brodawle na nosie,albo chociaż szpare w poprzek. Wierz mi Krzysiek, że nie musi ..., nie musi być też w podeszłym wieku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Obiecany deser i widać, że UĆ team w formie https://youtu.be/WcB4TDLmCAc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 biorę pastylki na cholesterol Do degustacji, bez jaj!Wywal to gówno do kosza, wiecej robi złego niż dobrego. Dieta Kolego !!! https://www.ceneo.pl/6110497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Tia, dieta na imprezie ... Alle z drugiej strony każdy imprezuje jak lubi ???? albo na ile mu zdrowie pozwala ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jeszcze w grudniu okazja żeby znów razem pogadać, zabiorę swoją odnalezioną 'millionerke' może ktoś mi podpowie czy / jak ją można stuningować http://jerkbait.pl/topic/119051-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-28-grudnia-godz-1800/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Nie stęskniliście się za jeziorkiem Czerniakowskim? Ja tak. Więc zrobiłem dzisiaj jednoosobowy zlot pod tytułem "Test sprzętu nagrabionego przez zimę" Byłem sam, ale wyglądało jakby było na kilku (morsy jeszcze również były i kupry moczyły ) Edytowane 9 Marca 2019 przez BOB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Trochę tego nazbierałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Napisz coś więcej o kiju z żółtym blankiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Bez przesady ...jeden zestaw (z Tatulą R) kupiłem dla kolegi i tylko testowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Napisz coś więcej o kiju z żółtym blankiem Mówisz tym z korkowym uchwytem? a nie tym "ciapatym"Podpiąłem do niego Aldebarana BFS (choć najlepiej w konwencji pasuje stary Bantam z Availem )Autor kijka (Kamil) określił go do 10gr ale ja myślę, że ten szklak ogarnia do 8gr. Pogoda była wietrzna (co chwila z innej strony) więc nie szalałem, ale skupione 2gr latały całkiem przyjemnie. Kijek ma bardzo głęboka pracę i boczno dolne rzuty spod jajek są dla niego. Szperacze pstrągowi byliby zadowoleni (zapraszam na GS w marcu do Warszawy. Będzie do obmacania i ewentualnego zakupu ) Edytowane 9 Marca 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Mówisz tym z korkowym uchwytem? a nie tym "ciapatym"Podpiąłem do niego Aldebarana BFS (choć najlepiej w konwencji pasuje stary Bantam z Availem )Autor kijka (Kamil) określił go do 10gr ale ja myślę, że ten szklak ogarnia do 8gr. Pogoda była wietrzna (co chwila z innej strony) więc nie szalałem, ale skupione 2gr latały całkiem przyjemnie. Kijek ma bardzo głęboka pracę i boczno dolne rzuty spod jajek są dla niego. Szperacze pstrągowi byliby zadowoleni (zapraszam na GS w marcu do Warszawy. Będzie do obmacania i ewentualnego zakupu ) Skoro będzie do ewentualnego zakupu znaczy się nie podszedł Edytowane 9 Marca 2019 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Charakterystykę ma bardziej pod pstrąga (których nie łowię) niż pod okonia (za którymi ganiam z łódki na otwartej wodzie) ...ot i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Robert wózek golfowy kup wygodniej będzie transportować a i dopiero będziesz wzbudzał zaciekawienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Gdy zobaczyłem wpis w wątku Jezioro Czerniakowskie zlot ..., zapaliła mi się iskierka nadziej że imprezka się szykuje.Trzeba Sławka podkręcić na wyższe obroty bo ciepło się robi i morświnki znikną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Robercie, a "ciapaty" jak pracuje? Pytanie dotyczy wędki, stąd błędne są podejrzenia o oksymoron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Obiecałam Ci, że zabiorę na GS do pomacania.W testach na wodzie stosowałem raczej lotne obciążenie. Oliwka 60gr oraz jerki 115 i 145gr. Kij jest bardzo szybki. Szczyt bez problemu ciska 60 i 100gr. Na prawdę głęboko ładuje się przy 145 i ciska w pi ... zdu i jeszcze dalej. Kij daje rade spoko ...ja niekoniecznie lekko unosiło mnie przy rzucie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Drugi od lewej favorite varita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi