SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Oczywiście, że nie Nawet wizyta policjanta odbyła się w przyjacielskiej atmosferze Bo doskonale wiedział, że z nami to nie potańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Jestem pewien, że jak by chciał się wykazać ... to by potańczył . Ale był po prostu normalny i sympatyczny Edytowane 8 Listopada 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ...on wyglądał że najchętniej to by się do nas przyłączył ale był na służbie i za dużo ludzi dookoła Robert a załatwisz te "morsiczki" też tym razem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Widzę, że ekipa zlotowiczów nam się powoli powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ...Sławku...nie powiększa się ... określę tak...stali bywalcy anonsują swoją obecność... z podkreśleniem na bywalcy... pozdrawiam... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 ...on wyglądał że najchętniej to by się do nas przyłączył ale był na służbie i za dużo ludzi dookoła Robert a załatwisz te "morsiczki" też tym razem To nie problem. Jak byłem w niedzielę nad jeziorkiem to już moczyły kuperki ... i pytały o Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 To nie problem. Jak byłem w niedzielę nad jeziorkiem to już moczyły kuperki ... i pytały o Ciebie Znaczy się obecność obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Taka tam przekąska do ducha 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Oczywiście, że nie Nawet wizyta policjanta odbyła się w przyjacielskiej atmosferze Choinkę pewnieśta dali i drugą dla szwagra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dobry towar dla sikorek. heehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 ... to i ja rozejrzę się w moim rodzimym GS-ie za jakimś wędzonym podgardlem ewentualnie słoninką...aaa i zerknę do loszku....co by jakieś płyny przysposobić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Robert to przypominam Ci .będziesz w gieesie to zapomnij o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 ... to i ja rozejrzę się w moim rodzimym GS-ie za jakimś wędzonym podgardlem ewentualnie słoninką...aaa i zerknę do loszku....co by jakieś płyny przysposobić...Robert, liczę na Ciebie [emoji106][emoji123][emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 no to trzeba będzie UĆ Team zmobilizować i podjechac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 no to trzeba będzie UĆ Team zmobilizować i podjechacNo z takiej okazji to będzie mocarny duch dębu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Koledzy z Łodzi zawsze mile widziani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Bez nich ,czyli bez przedstawicieli Łodzi spotkanie nasze to będzie jak zjazd pzpr bez 1 sekretarza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ...lizus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Panie jaki lizus,w przeciwieñstwie do Pana wódki się z Nimi nie napije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) To się jeszcze okaże A jeśli już miał bym wskazać kto tutaj jest pierwszym sekretarzem, ojcem dyrektorem i pierwszym wezwanym do prokuratury po imprezie ... to na 100% jest to Sławek I chyba już zapomniałeś na czym polega picie wódki? Edytowane 11 Listopada 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ja jeszcze Robercik to pamiętam,aż za dobrze.Kurwa nie dość że człowiek co do złotówki płacił rachunki w Retmanie ,to i czasem trafiał się się dodatkowy do zapłaty z Kolskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ja jeszcze Robercik to pamiętam,aż za dobrze.Kurwa nie dość że człowiek co do złotówki płacił rachunki w Retmanie ,to i czasem trafiał się się dodatkowy do zapłaty z Kolskiej Nie wiedziałem Krzysiek, że z Ciebie taki kozak, że aż na Kolską zachodziłeś doy ... bać do końca A co do picia napojów wszelakich trzeba by chyba coś w kierunku kierowcy zacząć przemyśliwać to może po maluchu z kolegami czegoś tam by człek spróbował ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Mnie nie będzie. Znaczy nie będę sam, będę z przeźroczystym kompanem znanym z poprzedniego zlotu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ... i robi się konkretnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) ... i robi się konkretnie... Ja bym to ujął odrobinkę inaczej ... robi się wesoło ... nie wiem, ale nie ... nie za bardzo Edytowane 11 Listopada 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi