Robert Crocker Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Gorąca prośba do wszystkich forumowiczów o pomoc dla syna kolegi. Szczegóły w oficjalnym linku zbiórki ... Zostało nam bardzo niewiele czasu ... https://www.siepomaga.pl/oczka-wojtka?fbclid=IwAR3ah_qkUM3n20FWXEYswQ1d3ect05a1pLE5kMoTdkBAbLm-g9r3JEvdOwA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Pomagamy, rozsyłamy po znajomych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Pomagamy, rozesłane po znajomych i współpracownikach . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Panowie jest moc w internetach ... w ciągu 2 dni udało się zebrac pól banki W momencie gdy pisałem posta było zebrane niecałe 25% kwoty ... Edytowane 8 Listopada 2018 przez Robert Crocker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Pomogłem jak mogłem. Znajomi poinformowani, dają coś od siebie. Szkoda dzieciaka, teraz już mogę tylko życzyć mu sił i zdrowia, a rodzicom wiary i nadziei. Trzymajcie się, dacie radę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Dzięki w imieniu Olsztynian. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Poszło, jest duża szansa na sukces w zbiórce. Poinformuj nas proszę jak się sprawa zakończyła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Cześć, jak najbardziej jesteśmy z nimi, pomagamy 3mamy kciuki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) nie czaje. rano jak patrzyłem było już ok 75%, teraz 56.o co kaman? czy źle widziałem??? choć jestem prawie pewny, bo patrzyłem że pomimo krótkiego czasu damy rade! Edytowane 8 Listopada 2018 przez Drac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 nie czaje. rano jak patrzyłem było już ok 75%, teraz 56.o co kaman? czy źle widziałem??? choć jestem prawie pewny, bo patrzyłem że pomimo krótkiego czasu damy rade!Pojawił się update kwoty wraz ze stosowaną informacją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Czyli z 700 000 zrobiła się bańka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Ja również się dorzuciłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Na tą chwilę zostało 430 000 do zebrania. Bardzo dużo ale z 2 str w 2 dni udało się zebrać 620 000 a zostało jeszcze 8 dni. Jestem dobrej mysli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTR Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Szanowni Koledzy i Koleżanki z Jerkbait niech każdy z nas wpłaci kwotę stanowiącą równowartość 1 lub 2 woblerków (których przecież tyle bezpowrotnie tracimy w naszych łowiskach) a w znaczny sposób zwiększymy Temu chłopcu szanse na uratowanie wzroku i ŻYCIA. ... woda nam to wynagrodzi ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Poszło ,Trzymam kciuki żeby się udało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tyż poszło, jak się patrzy jak te cyferki rosną to ...serce też rośnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 w 3 dni zebralismy prawie milion złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 poszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nie wiem czy taka zbiórka jak ta, pod względem szybkości zebrania całej kwoty, miała kiedykolwiek miejsce na tym portalu ... W sumie sam pierwszy raz kogoś na nim wspieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ciesze się, że udało się zebrać kwotę. Za każdym razem jak widzę, że np. trzy dawki leku dla dziecka wraz z pobytem w szpitalu kosztują milion PLN to z krew mnie zalewa.Ja nie mam nic przeciwko kapitalizmowi, wiem że B&R kosztują, ale do jasnej anielki, to jest jedno wielkie przegięcie... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 To trzeba podzielić na dolary prawdopodobnie ale to i tak astronomiczna kwota ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Co w tych czasach tyle kosztuje? Czy ten lek jest robiony z jednej jedynej rośliny na całej kuli ziemskiej ? Czy ten lekarz jest aż tak drogi , że przez całe życie leczy tylko jednego pacjenta? Czy ten szpital ma tak profesjonalną obsługę , że 1000 osób przez ten czas będzie zajmowało się naszym kochanym chłopcem.. Macie racje krew mnie zalewa w tych i wielu innych sytuacjach gdzie cena za czyjeś zdrowie lub życie jest zupełnie nie adekwatna do trudu leczenia i technologii stosowania. Firmy farmaceutyczne , "dorobkowicze" w służbie "naszego zdrowia." Jedno wielke zdzierstwo bo wiedzą, że za zdrowie oddamy wszystko.Mały poleci na to leczenie.... i będzie widział bo żadne chore dziecko nie zasługuje na nic innego jak zdrowe i normalne życie. Fajnie, że nasz region jak i obecnie cała Polska tak potrafiła się zorganizowaći nie widziałem innego wyjścia niż to, że zbierzemy te pieniądze. Ale to tylko pokazuje co tak naprawdę rządzi tym "chorym" światem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jak możecie to udostępniajcie na facebooku Kuba Koryga - zbiórka charytatywna | Siepomaga.pl https://www.siepomaga.pl/kuba-koryga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi