DanekM Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Cześć, dziś trafiłem na taki wpis dotyczący uwięzionych ryb przy ul. Piwnej we Włocławku. Czy jest ktoś z tamtej okolicy chętny zweryfikować sprawę, ewentualnie odłowić/ zgłosić organom PZW czy SM celem przerzucenia ryb do rzeki? Wydaje się że mało ich nie ma... https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=696405967407585&id=100011145638896 P.S. Jeśli wstawiłem w nieodpowiednim dziale, proszę o przeniesienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Spaliłeś miejscówkę ! Jutro po robocie jedziemy ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 powinien tam stać patrol psr do momentu podniesienia się stanu wody... Gumofilce wysiepią rybę do ostatniej żywej sztuki :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Wystarczyłoby wykopać wąski kanałek wzdłuż larsenów żeby ryba mogła odejść w koryto. Wykorzystając niski stan wody trochu podregulować ukształtowanie dna.. Edytowane 9 Listopada 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ok, sytuacja jest marna. Ale może jest ktoś na forum z lokalesów, któremu chciałoby się zadziałać? Żal patrzeć na te filmiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Niestety w takich przypadkach tylko nacisk opinii publicznej może coś zdziałać.Miałem wczoraj chwilę to wysłałem info do tvp, polsatu, i tvn - nie żartuję.Media lubią takie tematy. Choć jakiś odzew już jest:http://ddwloclawek.pl/pl/11_wiadomosci/31443_dramat_ryb_w_basenie_przystani_przy_piwnej_pracownicy_osir_oskar_ani_o_k_usownictwo.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Pierd...ne urzędasy tylko się przebijają w "zawiadamianiu i powiadamianiu" kolejnych instytucji.. a ludzie co zakasali rękawy mogą mieć tylko kłopoty.. jak zwykle. Nie byłem nie widziałem ale z tego co napisał pod tekstem naoczny świadek było zgoła inaczej niż pani z WP komentuje.. Ja tylko sie pytam - gdzie jest lokalne PZW, PSR, SSR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekk Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Z tego co wiem to nie jest woda PZW, ale ryb żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Pierd...ne urzędasy tylko się przebijają w "zawiadamianiu i powiadamianiu" kolejnych instytucji.. a ludzie co zakasali rękawy mogą mieć tylko kłopoty.. jak zwykle. Nie byłem nie widziałem ale z tego co napisał pod tekstem naoczny świadek było zgoła inaczej niż pani z WP komentuje.. Ja tylko sie pytam - gdzie jest lokalne PZW, PSR, SSR? A co ma niby zrobić SSR, że o innych nie wspomnę? Edytowane 9 Listopada 2018 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dzwoncie na straż pożarną albo na 112 jak przyjmą wezwanie muszą coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Należy niezwłocznie powiadomić prokuraturę, policję, straż miejską, koło gospodyń wiejskich, NIK, Sejm oraz premiera. I media. Albowiem w takich przypadkach wędkarski świat zwykł umywać ręce.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Popieram !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) A co ma niby zrobić SSR, że o innych nie wspomnę?Zakasac rękawy? Ze niby tylko legitymacje spr moze? To niech zwola kolegow. Woda nie PZW? A zarybia ten odc rzeki PZW? To moze woda (ryby) nasze? Edytowane 11 Listopada 2018 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Zakasac rękawy?Ze niby tylko legitymacje spr moze? To niech zwola kolegow. Woda nie PZW? A zarybia ten odc rzeki PZW? To moze woda (ryby) nasze?Super interpretacja, zdroworozsądkowa, nie mająca odzwierciedlenia w przepisach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Z tego co wiem to nie jest woda PZW, ale ryb żal Ciekawi mnie jak zdobyłeś takie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 No i co, zrobił ktoś, coś ?Czy w majestacie prawa i ku powszechnemu oburzeniu sobie zdechły czekając aż Sejm i Parlament Europejski wydadzą odpowiednie ustawy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Po prostu żal ..., a na koniec "my nie jesteśmy stroną" zero zainteresowania nawet, jakiejkolwiek choćby chęci minimalnej pomocy ... Ech ... Smutek i tyle, o pozostałych aspektach rozmowy nawet mi wspominać trudno w takiej sytuacji ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejwra Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A tak kilka dni temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 .....aż żal serce ściska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi