kryst Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Z wielkim żalem, choć spodziewanym rezultatem żegnam mojego Kolegę z grona Moderatorów j.pl.Michał, na zawsze zostaniesz moim dobrym duchem wędkarskim.Byłeś ze mną, kiedy tego najbardziej potrzebowałem.Teraz spotkamy się w UK. Tam się wybieram na następną wyprawę wędkarską. Taką bardzo prywatną. Synowa w dalszym ciągu pracuje nad Test. Oj będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Z wielkim żalem, choć spodziewanym rezultatem żegnam mojego Kolegę ...... Nie ukrywam. Wstęp mnie przeraził <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Szkoda Michał, Twój zielony nick zawsze poprawiał mi humor będąc na forum. Mam nadzieję, że będziesz często zasilał dział Fly fishing-u swoimi cennym uwagami i nie poczujemy Twojej nieobecności jako moderatora...Pytanie nasuwa się jedno, kto w zamian. Oby była to osobowość czująca temat i realia współczesnej muchy.Kuba - jako totalna awangarda tego forum ostałeś się jeden którego posty jako moderatora mają wagę bezcenną. Obyś wytrzymał... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 @Kryst ale mi stracha zrobiłeś .Nasz baron nie będzie moderatorem?Smutne to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 yyyyy.... a o kim mowa bo jakoś nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Chodzi o @Bujo, że nie będzie już moderatorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Proszę czekać na moje oficjalne stanowisko. Bez domysłów i interpretacji (tym bardziej, że Michał wyemigrował do UK i z tego co dawał mi znać ma chwilowy problem z dostępem do Internetu). Odblokuję wątek jak wprowadzę zmiany (szersze dot. moderowania i odpowiedzialności w danych działach) i je ogłoszę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi