Pride Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam. Czy posiada ktoś tytułowy piekarnik elektryczny wonostojący? Jak się sprawuje?Można w tym upiec jakiegoś placka lub cokolwiek innego? Macie jakiś sprawdzony model?Regulacja temperatury jest w miarę dokładna? Chodzi o coś takiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Używałem czegoś takiego w akademiku na studiach. Nada się do odgrzania wałówki (gorsza od mikrofali), nic więcej nim nie zrobisz. Pieczenie ciast odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Mam taki na działce, jakas zapiekanke, pizze mrozona zrobisz nic więcej Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Lepszy i bardziej funkcjonalny jest grill kontaktowy. Można grillować również na otwartym.Markowy z regulacją temperatury i zdejmowanymi tackami kupisz już za 170 zł.https://www.oleole.pl/grille/bosch-tfb3302v.bhtml?from=pla&gclid=CjwKCAiA5qTfBRAoEiwAwQy-6ayBtErDTMk64nOsxNVA212MzFwego0ooBoQRaKFH0zVPVOEd8KXXxoCs3EQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsKarkówka 5-7 minut, ziemniaki 10-15, 12 udek 30 minut a morszczuk w płatach kilka minut.Ten ostatni dużo lepszy niż z patelni.Wszystko szybciej niż na patelni i bez oleju. Edytowane 12 Listopada 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dzięki za szybką odpowiedź, tak czułem, że będą to pieniądze wyrzycone w błoto @godski ciekawa propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Polecam szczerze. Od tygodnia go mam i non stop używam. A opiekacze miałem ze dwa i nie wspominam dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Chłopy zwyczajnie przesadzacie W piekarniku tego typu ( ja mam z Lidla) można spokojnie zrobić skrzydełka czy też ćwiartki kurczaka co wielokrotnie robiłem, więc nie widzę powodu żeby nie zrobić czegoś innego.Używam go już chyba 3 czy 4 lata i dalej spokojnie wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Chłopy zwyczajnie przesadzacie W piekarniku tego typu ( ja mam z Lidla) można spokojnie zrobić skrzydełka czy też ćwiartki kurczaka co wielokrotnie robiłem, więc nie widzę powodu żeby nie zrobić czegoś innego.Używam go już chyba 3 czy 4 lata i dalej spokojnie wszystko działa.Tak , tylko trwa to dużo dłużej niż na grillu kontaktowym. Poza tym jest dużo trudniejszy do utrzymania w czystości.Plus to wyłącznik czasowy i lepsza regulacja temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Też mam piekarnik z Lidla. Grzanie góra ,dół plus termoobieg. Za całe 149 zł. Dla dwóch osób wystarcza. Mam go już z 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Koledzy mówicie o 2 różnych piekarnikach. W piwnicy mam z Lidla ale za 70 czy 80 zeta, i mam podobne odczucie co godski.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi