Mdah Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Mam takie coś, zsuwa się na tyłek, bo luzuje się na klamerkach. Poza tym jakość itd. Bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Mam ten z decathlonu tyle, że po "faceliftingu" bez siatkowych kieszonek na puszkę z browarkiem. Spełnia swoje zadanie. Żeby nie zjeżdżał trzeba zaciągnąć szlufki na pasku w stronę klamry i nic się nie luzuje.Główny atut: cena,poprostu "lekko półśmieszna" Edytowane 17 Września 2016 przez marcin186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Pavko mnie wywołał do tablicy to odpowiem. Fotki w weekend nie zrobił bo pewno mu się zapomniało.Mam umpqua ledges 650, i powiem tak, strasznie duża torba. Wszystkie te rzeczy które u Pavka u mnie też bez problemu się zmieszcza. Nawet zostanie jeszcze sporo miejsca. Torba wygodna, fajnie się ją nosi, praktycznie zapominasz ze masz. Jedyny minus jak trzeba wejść po pachy do wody i coś w środku może zamoknac, ale wtedy zawsze na chwilę można ją zdjąć. Ogólnie materiał i wykonanie bardzo porzadne i dokladne. Po bokach miejsce na jakas butelkę z płynem. Jeszcze jeden minus to kiepsko przy tym się nosi podbierak. Można albo tak jak na filmiku, albo jest w pasku naramiennym miejsce na klips magnetyczny i wtedy podbierak jest tak jak w kamizelce na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Zapomniałem dodać, że torba nie jest sztywna, jest miękka, ale nie szmata. Jak się dużo wsadzi, to konstrukcja lekko opada, ale torba jest nadal na swoim miejscu. Simms Pavka bardziej przylega do ciała. Jak by kogoś interesowała opinia pod tym kątem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Co zdecydowało że wziąłeś ten pas zamiast np. Patagonii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 W sumie chyba tylko design i cena. Bo ani jednego ani drugiego nie miałem w rękach przed zakupem. Widziałem sporo innych, ale tych akurat nie. Dla mnie np. Simms jest trochę jak mini walizka przez to, że jest usztywniony, ale dla niektórych jest to super zaleta. Obie torby są wygodne, mi się umpqua podoba, i fajnie się nosi, jest baaardzo pojemna i na prawdę przemyślaną konstrukcja wykończona b. dobrze w każdym detalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Rzeczywiście zapomniałem o fotkach, będą przy okazji. Dwie rzeczy na plus dla Simmsa wg. mnie - kieszeń na butelkę - wchodzi większa pojemność i butelka nie zawadza. I drugie najważniejsze - bardzo wygodnie leży pod głową jak się człowiek wyciągnie na brzegu w oczekiwaniu na wieczorną rójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Niedawno spotkałem się z czymś takim:https://www.decathlon.pl/saszetka-na-pasku-duy-model-id_8331534.htmlDuża jedna komora, która sporo zmieści i mniejsza z przegródkami zapinanymi na zamek,siateczkowe ze ściągaczem ,większe, mniejsze. Po bokach kieszenie na bidon, w kieszeni po pętelce-można zaczepić karabińczyk czy coś innego. Dobrze się trzyma na biodrach. Jeśli torba nie jest mocno zapakowana można ściągaczem ścisnąć by za bardzo się nie majtała. Nie jest to Simms ale za 90 zł to naprawdę fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Rzeczywiście wygląda dobrze, dodatkowo pojemność spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Rzeczywiście zapomniałem o fotkach, będą przy okazji. Dwie rzeczy na plus dla Simmsa wg. mnie - kieszeń na butelkę - wchodzi większa pojemność i butelka nie zawadza. I drugie najważniejsze - bardzo wygodnie leży pod głową jak się człowiek wyciągnie na brzegu w oczekiwaniu na wieczorną rójkę Znając Ciebie, to Ty się i na kamieniu wyśpisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) http://www.decathlon...id_6028998.html mam i polecam. Jak za te pieniądze ciężko znaleźć coś trwalszego.. Po 3 sezonach wszystko ok.. Edytowane 19 Września 2016 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Również mogę polecić biodrówkę z decathlonu. Od jakiegoś czasu zastępuje mi kamizelkę, minusów nie widzę.Wydaje mi się, że ten wątek początkowo traktował o pasach biodrowych mających na celu zmniejszenie bólu w okolicach lędźwiowych. Niestety również borykałem się z tym problemem i użwałem takiego pasa. Noszenie takiego ustrojstwa tylko pogarsza sprawę, ponieważ osłabia i tak już słabe mięśnie. Nic nie zastąpi ćwiczeń i wzmacniania mięśni brzucha i pleców. Jerzeli tylko zdrowie pozwala trzeba ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Niezgodzilbym się, nosisz go poniżej kręgosłupa, obciążają biodra nie kręgosłup ale masz rację trzeba ćwiczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Pas wydaje się być idealnym rozwiązaniem, widze w nim tylko jedną ale dla mnie znaczącą wadę, nie ma miejsca aby schować kurtke/bluzę/softshell. Pośrednim wyjściem jest plecako torba na jedno ramie coś jak Snowbee Sling Bag. Testował ktoś podobne torby lub znalazł sposób co zrobić ze zbędną bluzą?Simms ma ciekawe rozwiązanie z paskami pod samym pasem jednak jest to dość drogi produkt, dlatego szukam czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 wiążesz rękawy dookoła bioder... nie wiem w jakim stopniu koliduje z pasem, ale pewnie da się pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Nie no to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (...)Simms ma ciekawe rozwiązanie z paskami pod samym pasem jednak jest to dość drogi produkt, dlatego szukam czegoś innego. Też szukałem, szukałem, szukałem i skończyło się na: https://www.simmsfishing.com/headwaters-guide-hip-pack.htmlTen model można dostać z drugiej ręki w całkiem znośnych pieniądzach. Trzeba być tylko czujnym jak ważka i obserwować komis JB i FFF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja zrezygnowałem z kamizelki na rzecz https://www.aliexpress.com/item/30-14-17cm-ABU-GARCIA-Waist-Bag-Pockets-Fishing-Tackle-Bag-Free-Shipping/32696206857.html?spm=2114.40010508.4.24.KrznSc kupiłem kiedyś nówkę na alledrogo za śmieszne 40pln egzamin zdaje świetnie i kamizelki raczej już nie włożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bardzo fajny pas i zasadniczo nie drogi - taki sobie zamówię jutro - https://www.teamdragon.pl/pl/p/Pas-biodrowy-EASYBELT/11439 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 http://www.decathlon...id_6028998.html mam i polecam. Jak za te pieniądze ciężko znaleźć coś trwalszego.. Po 3 sezonach wszystko ok..Mogę to samo przepisać I dopisać że na przodzie w mniejszej mieści standardowe pudełko, w większej kieszeni sporą śniadaniówkę z przynętami sumowymi, w bocznych większych kieszeniach aparat i mniejsze pudełka, w bocznych mniejszych drobne akcesoria (kieszenie1+1+2+2). Dodatkowo z jednej strony zapinka, z drugiej sakwa na mniejszy bidon/butelkę 0,5l.Całość z bdb zapięciem i regulacją, świetnie spoczywa na biodrach.3 sezony temu sprezentował mi to kolega i są sytuacje że zamiast kamizelki wolę ten pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja prawie całkowicie zapomniałem co to kamizelka, pomijając brodzenie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kupno odpowiedniego pasa jest gorsze niż kupno wędki...Uzytkował ktoś coś z serii rapala urban? Hip pack, Sling Pack, kamizelko-plecak lub plecak integralny z nerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Hip packa jedynie przymierzałem kilka razy w sklepie. Kiedyś pojechałem niemal zdecydowany na zakup ale zrezygnowałem bo jednak nie jest tak pojemny na jaki początkowo wygląda. Gdyby był tańszy to bym się jeszcze zastanowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Wybór padł na:https://www.youtube.com/watch?v=gT0mjVAAbHMSpełnia wszystkie moje oczekiwania Co do wytrzymałości się nie wypowiem, natomiast poprzez dołączone pudełka jest mega pakowana można zostawić jedno/dwie i napakowac full przynęt lub zastąpić je mniejszym piórnikiem i pierdołami. Także sprawdzi mi się na krótkei jak i dłuższe łowienie. Jest gdzie zamocować podbierak, kieszonka na kombinerki, otwiera się tworząc wygodny blacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Bardzo fajny pas i zasadniczo nie drogi - taki sobie zamówię jutro - https://www.teamdragon.pl/pl/p/Pas-biodrowy-EASYBELT/11439 dotarł w piątek, dla mnie rewelacja, wykonany solidnie, wystarczająco pojemny na moje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi