Skocz do zawartości

pas biodrowy - opinie

Herman

Rekomendowane odpowiedzi

Nie :) Prędko się go na pewno nie pozbędę. Jak chcesz to mogę zalicytować tą używkę z ebay.uk do określonej przez Ciebie kwoty, a później Ci ją wysłać. Gość twierdzi że jest w idealnym stanie. Wyszło by na pewno taniej niż ze stanów. 

• 2 lata później...

Odgrzeję trochę temat i podpytam użytkowników pasów biodrowych, co teraz jest na topie. Przymierzam się do kupna i z wyborem mam gorzej niż z wyborem wędki czy kołowrotka.

Po przeprowadzce zmuszony jestem szukać ryb po zakrzaczonych, błotnistych i mało komfortowych miejscówkami także będzie on transportował pudełka z woblerkami kleniowymi, ale również szczupakowymi gumami do 20cm. Dodam ze nie musi mieścić 3 pudeł, wystarczy jedno gdzie wrzucę 10 większych gum. Czy ktoś jest w stanie coś mi polecić/podpowiedzieć, czy pozostaje mi biegać po sklepach i przymierzać ? ????

@coma jakiej wielkości przynęty pomieści ten pas?

Na filmiku widać pudełka. Ja noszę dwa dwustronne podobnej wielkości albo do dużych przynęt jedno większe MEIHO VERSUS VS-3020NDDM o wymiarach 25,5 X 19 X 6 cm. Pomieści przynęty które się w nim zmieszczą.

W mojej, subiektywnej ocenie, najlepszy pas to https://wedkuje.pl/n/pas-biodrowo-barkowy/96954

Używam prawie 15 lat i nadal służy. Moja Pani ma taki sam od 5 lat i jakość nie pogorszyła się. Fotki tego nowszego, bo w moim (jedyna wada) nieco wypłowiały kolory. ;)

Edytowane przez Alexspin

Hmmm tak przeglądam ten wątek i widze coraz więcej zwykłych toreb na ramię, z mniej lub bardziej wygodnym paskiem utrzymującym to ustrojstwo w jednym miejscu na biodrach... Czy to więc jeszcze można uznać za pas?? Czy tylko zwykła torba z dodatkowym paskiem... Tak pytam, bo większość z tych "pasów", bez tego na ramię, po prostu spadnie z d..y lub bedzie bardzo niewygodna w uzytkowaniu...

• Like 2