macieqbw Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 witam,mam problem z tym wyżej wymienionym kołowrotkiek a mianowicie:kołowrotek ten posiada 3 stopniowy przełacznik biegu wstecznego oznaczony kolorami i:1 stopień oznacza ze kolowrotek kreci sie w dwie strony2 stopień powinien właczyc blokade biegu wstecznego i krecic sie z ciszą3 stopien ma wlaczona blokade biegu wstecznego i kreci sie z treszczotkai własnie tem drugim jest problem bo spadła sprezynka i za cholere nie wiem jak mam ja założyc.z góry dziekuje za ewentualną pomoc .maciej a kreciołek wyglada tak jak na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 A mówią, że tylko czarne aero jest wieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 faktycznie ten kreciołek tez jest wieczny.....no jesli uda mi sie go poskładac do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi