przemas107 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 WITAMNie dość że codziennie Brześć spuszcza ścieki do rz.Bug to jeszcze do końca roku mają tam otworzyć fabrykę akumulatorów,tutaj jest o tym krótki artykuł : https://www.dziennikwschodni.pl/biala-podlaska/polska-pyta-bialorus-o-fabryke-akumulatorow-ipower,n,1000216216.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 No i co, że budują?. Sam pracuję w podobnej firmie i problemu z tym nie mam. Ludzie trochę ostatnio popadają w paranoję. Każdy by chciał mieć wszystko silniczek, akumulator, echosondę itd. ale jak już ma coś powstać to beczenie. A gdzie to mają wybudować by jaśnie Panu pasowało?. Jak w Chinach to będzie Ci już lepiej?. Sprzedaj auto i kup konia bo trujesz środowisko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 No i co, że budują?. Sam pracuję w podobnej firmie i problemu z tym nie mam. Ludzie trochę ostatnio popadają w paranoję. Każdy by chciał mieć wszystko silniczek, akumulator, echosondę itd. ale jak już ma coś powstać to beczenie. A gdzie to mają wybudować by jaśnie Panu pasowało?. Jak w Chinach to będzie Ci już lepiej?. Sprzedaj auto i kup konia bo trujesz środowisko.Skąd ta agresja? czyżbyś coś wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 znając wschodnich sąsiadów to wszystkie scieki trafią do rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 znając wschodnich sąsiadów to wszystkie scieki trafią do rzeki Bo akurat my w tej materii jesteśmy wzorem do naśladowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Bob może lekko podniesiony ton. Gorsze słowa kasowałem. Nie wiem o co dzisiaj ludziom chodzi. Przypomina mi się scena z dnia świra z psem na trawniku. I cytat "wolność jednych nie może być kosztem drugich". Jak kupi z fabryki chińskiej po kosztach to się będzie cieszył. Wiedząc, że tam z BHP i całą resztą różnie bywa. Edytowane 13 Listopada 2018 przez Tiur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 wolę baterie z fabryk z Chin i ołów w rzekach w Chinach, jak w rzece Bug w naszym kraju, tam gdzie wędkuje najczęściej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ołowiu w Bugu pewnie i bez tego sporo, zwłaszcza na dnie. Ale mogą się pojawić letnie przyduchy i zjawisko "uciekania ryb na brzeg jakby je woda paliła" spotykane np. na Warcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi