kubaS 1 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 A w jakim dziale szukać tego korka że tak zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koks150 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak pierwszy wyjdzie to na pewno coś więcej ukręcę teraz muszę skupić się nad tym projektem, dokładnie sobie wszystko zaplanować, uzupełnić budżet i bd powoli zamawiał komponenty. Najbardziej przeraża mnie cena żywic bo obecnie wszystkie które znalazłem przekraczają cenę blanku ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak wydasz na lakier 2x2oz to śmiało na 10 kijków starczy.Ja mam 2x4oz Trondaka LS i przy dwukrotnum kryciu i ukręceniu 12 patyków nie nie zużyłem połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Co do uchwytu, to moim zdaniem 17 będzie lepsza. 16 jest jakaś mikra (ja nie mam szczególnie wielkich łap). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koks150 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Alpsy GS17C-B są chyba właśnie rozmiarem 17. Mam zamiar właśnie tego użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja zbrojąc SPG782 dałem 16 fuji , też nie mam dużych dłoni , ale jakoś nie narzekam że jest mi mały albo coś. W moim temacie masz fotki. Dla mnie 782 to już klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Blanki SPG E-glass Chciałem kupić coś z tej serii i to na szybko - zależy mi na czasie. Mam trochę wolnego i chętnie bym ukręcił sobie jakiegoś szklaka. Niestety po kontakcie z kilkoma pracowniami nadal nie otrzymałem odpowiedzi.Czy ktoś z Was wie, gdzie mogę kupić blank z tej serii w sensownej cenie, albo gdzie będę miał chociaż szybki kontakt ze sprzedającym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Fishing Center 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 dokladnie FC ,ewentualnie Wojtek Grochola lubi te blanki i pewnie cos ma na stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki, chłopaki!Z FC dobry kontakt, porozumiałem się już. O Pstrągmanie nie pomyślałem, ale będę pamiętał na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi