porto Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam. Wiem ?źe Friko u?źywa tej wędki. Ktoś jeszcze? Czy opr?łcz paproch?łw da radę połapać na obrot?łweczki 0 i najmniejsze woblerki? Da się tym połowić na rzece w prądzie?Fajna wędeczka. http://www.monstertackle.co.uk/fishinglures/major-craft-solp ara.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ja u?źywam wersji z tubularną szczyt?łwką i nieco dłuzszej ( 7'6 ). wydaje mi się ?źe ta wklejka (solid tip) będzie raczej wyłącznie pod jigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czy ktoś miał styczność z tymi kijkami.Zastanawiam się czy kupić np. SPS-S792MCzy może poszukać jakiegoś blanku i ukręcić sobie jakiś ul.ale z naciskiem x-fast lub ex.fast chociaż nie wiem czym się różnią.Ogólnie ul ale bardzo szybki . Kijek na brzegowe okonkiZ góry dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi