MarcysTorun Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam, mam takie pytanie, czy ktoś z was zna tą wędkę? i mo?źe coś o niej napisać jaka akcje itp. i czy 350zł to dobra cena za ten kij przy czym jest troche u?źywany. Pytam tutaj bo ?źadnych informacji na temat tej wędki w języku polskim nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dodam r?łwnie?ź bo nie wiem czy ta informacja jest zapisana w modelu ze ćw to 10-32g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 hmmm no trudno ?źe nikt nie zna tej wędki, ale mam takie pytanie czy długośc 185cm nie jest zbyt mała? nie łowiłem nigdy taką kr?łtka wędka i nie wiem czy to nie wpłynie bardzo niekorzystnie na długości rzut?łw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie zniechęcaj się tak szybko brakiem odpowiedzi I taka moja rada, zamiast pisać nowe posty, edytuj pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Miałem okazje porzucać tą wędką (o mniejszym cw.) i naprawdę bardzo ciekawy kijek, dzięki tubie rezonansowej czucie przynęt i brań wyśmienite. Super sprawa. Za tą cene brałbym śmiało. Długość na ł?łdkę w sam raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dobrym kijem takiej długości rzucisz dalej ni?ź tw?łj kolega łowiący długim wędziskiem w kt?łrym blank się słabo ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi