pryczka Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam szukam kogoś kto naprawia silniki zaburtowe w Radomiu lub okolicach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 bez złośliwości, ale może tu... http://jerkbait.pl/topic/53653-dobry-serwis-silnik%C3%B3w-zaburtowych-w-warszawie-lub-okolicach/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ja_krzysiek Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jeśli to silnik Hondy spróbuj w Kozienicach w Lopeno. Sprzedają silniki i mają też serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiak cast Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jest dwóch jeden w rdm to ojciec naszego kolegi forumowego i drugi pod Radomiem chcesz to choć na priv to podam namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja naprawiam silniki zaburtowe i jestem z Radomia , co tam się porobilo ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pryczka Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 W końcu sam sobie poradziłem. Nie chciał odpalić, okazało się że cewka była walnięta ale już mam nową tzn. przewiniętą starą i śmiga aż miło. Ale dobrze wiedzieć ze zajmujesz się naprawą będę się odzywał jak będzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oleka6 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Witam. Tak jak w tytule, poszukuję kogoś w Radomiu, kto mi wyreguluje silnik zaburtowy Penta. Edytowane 10 Lipca 2020 przez oleka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Barthez204 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Zadzwoń do Pana Leszka może pomoże 695602061 Edytowane 10 Lipca 2020 przez Barthez204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oleka6 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Skontaktuj się z Piotrkiem @womaly23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Michal Sz Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 A ja się zapytam czy warto serwisować silnik jeśli ma on tylko 12m gwarancji i będzie sporadycznie w sezonie uzywany, olej mogę wymienić sam, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Piotrek womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Melduję się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pryczka
Witam szukam kogoś kto naprawia silniki zaburtowe w Radomiu lub okolicach.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi