Onufry kocipała Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ja pierdole 1 Kubacki 2 Stoch Masakra Brawoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 MAMY 1 I 2 !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ide zjeść buty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jebłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Mówiłem , że dziś los rozdaje karty i uśmiechnie sie do nas !!!!! BRAWO Edytowane 1 Marca 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Najbardziej bezsensowny konkurs ever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Normalnie kur...nie wierzę w to co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Czy ja śnię? Czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Przepraszam Dawid, przepraszam Kamil...dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 To fejk, zaraz wyskoczy Ibisz i krzyknie: "Mamy cię!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 I ja ODSZCZEKUJĘ wszystko!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A ja ku.... w robocie siedzę.A idź pan w ch..!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ale żałuję, że tego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) TO MNIE PODZIĘKUJ BOB ZA TO CO NAPISAŁEM WCZEŚNIEJ !!! WIERZYŁEM , W TO OD SAMEGO POCZĄTKU GDYŻ NALEŻAŁO SIĘ TO NASZYM !!!!! Edytowane 1 Marca 2019 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A Przemek dalej, że jednak sprawiedliwie, bo miejsca na koniec odzwierciedlają te z treningów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Sprawiedliwości stało się zadość ! O tym będą opowiadać przez dłuuuugie lata,brawooooo !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Do hymnu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) I co teraz powie Maciej W? Edytowane 1 Marca 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Prawdziwy kibic po pierwsze serii ...i po serii drugiej I ja idiota powiedziałem dziecku, że na medal już nie ma szans 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Nie wierzę w to co się stało ???? Ps. Fajnie czyta się Wasze dzisiejsze wpisy, polecam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Ja skoków niestety nie oglądałem ale przeczytałem sobie tu komentarze widać kto jet kibicem a kto tylko narzeka ???? a tu psikus z 27 na pierwsze i co niektórym teraz pewnie głupio jacy to znicz zagorzali kibice skoczków ...???? Edytowane 1 Marca 2019 przez pit1982 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Czegoś takiego w historii mistrzostw świata NIKT nie dokonał i dłuuugo nie dokona-awans Dawida z 27-miejsca na 1-wsze ! Taka dramaturgia w sporcie to tylko w wykonaniu Polaków (skoki,siatkówka,ręczna) ! Wielkie brawa ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 I co teraz powie Maciej W? Proszę o pytanie naprowadzające. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 .. mowiłem że siły oszczędzają na poważnie to był najpiękniejszy konkurs jaki oglądałem, reszta już została powiedziana w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Mówisz masz.Synek przez pomyłkę włączył TVP miast Eurosportu. W tym drugim pewnie nie było różowo, ale duet Babiarz-Szczęsny...Taka mikstura braku obiektywizmu, pompowania balona, przekłamywania rzeczywistości, szowinizmu wywołuje odruch wymiotny. Gdy Śmieszek Żyła dał ciała buchnąłem śmiechem. Para przy mikrofonie od dobrych dziesięciu minut dostawała orgazmu na temat szans Stefka Huli. Tu się walczy o mistrzostwo, a nie o 30-te miejsce. A jeden tekst powtarzany przed konkursem zasługuje na jakiś kutwa Brylantowy Mikrofon: "...we wszystkich skokach przed konkursem Polacy byli na podium." Niech Apoloniusz powiesi im za to medale. Kucharki kupią taki kit. Proszę o pytanie naprowadzające. Czekam.PS. Teraz już wiesz dla kogo ten ,,Brylantowy Mikrofon" jest. Edytowane 1 Marca 2019 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi