Skocz do zawartości

SKOKI 2018/2019

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdziwy kibic po pierwsze serii                                                                                                         ...i po serii drugiej

post-50112-0-16065400-1551459557_thumb.png                                                                                                     post-50112-0-32296700-1551459601_thumb.jpg    

I ja idiota powiedziałem dziecku, że na medal już nie ma szans  :doh:

• Like 11

Ja skoków niestety nie oglądałem ale przeczytałem sobie tu komentarze widać kto jet kibicem a kto tylko narzeka ???? a tu psikus z 27 na pierwsze i co niektórym teraz pewnie głupio jacy to znicz zagorzali kibice skoczków ...????

Edytowane przez pit1982
  • Like 2

Mówisz masz.

Synek przez pomyłkę włączył TVP miast Eurosportu. W tym drugim pewnie nie było różowo, ale duet Babiarz-Szczęsny...Taka mikstura braku obiektywizmu, pompowania balona, przekłamywania rzeczywistości, szowinizmu wywołuje odruch wymiotny. Gdy Śmieszek Żyła dał ciała buchnąłem śmiechem. Para przy mikrofonie od dobrych dziesięciu minut dostawała orgazmu na temat szans Stefka Huli. Tu się walczy o mistrzostwo, a nie o 30-te miejsce. A jeden tekst powtarzany przed konkursem zasługuje na jakiś kutwa Brylantowy Mikrofon: "...we wszystkich skokach przed konkursem Polacy byli na podium." Niech Apoloniusz powiesi im za to medale. Kucharki kupią taki kit.

Proszę o pytanie naprowadzające. Czekam.

PS. Teraz już wiesz dla kogo ten ,,Brylantowy Mikrofon"  jest.

Edytowane przez vako
  • Like 2