coma Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No zobaczymy czy coniektórzy odszczekają i przyznają rację komentatorom. Babiarz prorok! Po tym co powiedział po drugim skoku Kamila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Odpowiem krótko. Moje wpisy dotyczyły dziś w stu procentach pracy dziennikarzy (jeśli nie jest nadużyciem takie określenie). Gdybym odbierał tylko wizję, mój post wyglądałby tak: po kompletnie zwariowanym konkursie i huśtawce z piekła do nieba mamy mistrza i wicemistrza. Dramat Kobayashiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Syn zakopał pilot w ogródku? Na co było się katować jak można wcisnąć „mute”? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ja przeprosiłem skoczków Babiarza nie bo nawet nie miałem zamiaru słuchać jego komentarza Zdania nie zmienię, że taka loteria na MŚ nie powinna mieć miejsca...co byśmy mówili gdyby sytuacja była odwrotna i to nasi spadli by w drugiej serii na 18 i 27 miejsce?Choć czasami zdarza mi się zapomnieć, że to nie szachy pod dachem tylko skoki pod chmurką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A ja widzę w tych komentatorach prawdziwe emocje a nie udawane pompowanie balonika. Czasem mam wrażenie, że plujecie jadem zupełnie niesprawiedliwie i niepotrzebnie. Takie moje zdanie i go nie zmienię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Syn zakopał pilot w ogródku?Na co było się katować jak można wcisnąć „mute”? Ja mogłem tylko w trybie audio śledzić. :> Był to najbardziej bezsensowny, niesprawiedliwy, niegodny MŚ konkurs jaki oglądałem od prawie 30 lat. Co nie zmienia faktu, że tak emocjonującego i szczęśliwego na koniec dla nas nie śledziłem. Przemek dobrze komentuje pływanie synchroniczne na IO, aczkolwiek jestem wielkim fanem jego "astygmatyzmu" przy typowaniu odległości po skoku. Edytowane 1 Marca 2019 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ja jadąc autem, śledziłem „tekstówkę” Dobrze, że się nie rozjeba...m [emoji1787] Gwoli ścisłość, odwrotna sytuacje przerabialiśmy w pjongczangu- tyle że na nasza niekorzyść. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Panowie eksperci , skupcie się proszę na wędkarstwie, albo np. zbieraniu grzybów To tylko sport Zamiast tych wszystkich medali, wolałbym usłyszeć, że średnia waga wśród dzieci i młodzieży (od Kowalskiego, Nowaka i Zielińskiej) sukcesywnie spada, redukując otyłość u naszych pociech. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Marca 2019 przez MarCinFin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) A ja widzę w tych komentatorach prawdziwe emocje a nie udawane pompowanie balonika. Czasem mam wrażenie, że plujecie jadem zupełnie niesprawiedliwie i niepotrzebnie. Takie moje zdanie i go nie zmienię Na całe szczęście, nadrzędne są tutaj skoki a nie komentatorzy. "Jad"?...hmmmmm, nie zarejestrowałem ..."Takie moje zdanie i go nie zmienię ;)"... Edytowane 1 Marca 2019 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tak czy siak wynik poszedł w świat. W kilku krajach, w których znana jest ta dyscyplina będzie o Polakach głośno. Będzie głośno o brzydkiej pogodzie w Austrii. Wypijmy toast za zdrowie medalistów i drugi za nieszczęśników, którym śnieg zasypał gogle. I ciekawostka: Dawid Kubacki doskonale wymierzył pierwszy skok. Metr krócej i...I tak byśmy mieli mistrza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) My tu dzielimy włos na czworo o Przemka i śnieg, a pytanie brzmi: jak, czym i ile ml? Edytowane 1 Marca 2019 przez pomidor babinicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 BRAWO SKOCZKOWIE!!! - przez cały sezon mamy mocną drużynę i oby tak dalej przez kolejne lata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ...co byśmy mówili gdyby sytuacja była odwrotna i to nasi spadli by w drugiej serii na 18 i 27 miejsce?... byśmy mówili, że łatwiej spaść z 1 i 2 na 18 i 27 miejsce niż odwrotnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Na szybko na partyzanta;) Zdrowie „naszych chłopaków” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Rządziła pogoda... Dawid pokonał Goliata, dokonując rzeczy niemożliwej. Kocham ten sport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ...Dawid 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A widzieliście Haratyka w pierwszej próbie ? Jest moc ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Też skakał? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Też skakał?Z radości 21.65 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Aaaaa, teraz jasne ... bo tutaj o skokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Wiem ze nie w temacie, ale emocje się udzielają i lekkoatletyczne ME tez zrobily się bardzo ciekawe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Na szybko na partyzanta;) Zdrowie „naszych chłopaków” Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZdrowie Chłopaków!???????????????? Aż mnie pokrzywiło ???? Edytowane 1 Marca 2019 przez MZieli10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Uuuu jakie rarytasy, ja w chwili obecnej degustuje się bimberkiem hand made za naszych mistrzów! Edytowane 1 Marca 2019 przez tomasxt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Chyba tez „przeskoczę” na bimberek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Bimberku mam z 5 litrów, przepalanki, ale to na lżejsze okazje ????Będę musiał jakąś powtórkę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi