Skocz do zawartości

SKOKI 2018/2019

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiem krótko. Moje wpisy dotyczyły dziś w stu procentach pracy dziennikarzy (jeśli nie jest nadużyciem takie określenie). Gdybym odbierał tylko wizję, mój post wyglądałby tak: po kompletnie zwariowanym konkursie i huśtawce z piekła do nieba mamy mistrza i wicemistrza. Dramat Kobayashiego.

• Like 2

Ja przeprosiłem skoczków :)  :D Babiarza nie bo nawet nie miałem zamiaru słuchać jego komentarza :angry:  ;)

Zdania nie zmienię, że taka loteria na MŚ nie powinna mieć miejsca...co byśmy mówili gdyby sytuacja była odwrotna i to nasi spadli by w drugiej serii na 18 i 27 miejsce?

Choć czasami zdarza mi się zapomnieć, że to nie szachy pod dachem tylko skoki pod chmurką :D

• Like 2

Syn zakopał pilot w ogródku?
Na co było się katować jak można wcisnąć „mute”?

Ja mogłem tylko w trybie audio śledzić. :>

Był to najbardziej bezsensowny, niesprawiedliwy, niegodny MŚ konkurs jaki oglądałem od prawie 30 lat. Co nie zmienia faktu, że tak emocjonującego i szczęśliwego na koniec dla nas nie śledziłem.

Przemek dobrze komentuje pływanie synchroniczne na IO, aczkolwiek jestem wielkim fanem jego "astygmatyzmu" przy typowaniu odległości po skoku.

Edytowane przez Jano
  • Like 1

Panowie eksperci ;), skupcie się proszę na wędkarstwie, albo np. zbieraniu grzybów :)

To tylko sport :)

Zamiast tych wszystkich medali, wolałbym usłyszeć, że średnia waga wśród dzieci i młodzieży (od Kowalskiego, Nowaka i Zielińskiej) sukcesywnie spada, redukując otyłość u naszych pociech.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MarCinFin
  • Like 3

A ja widzę w tych komentatorach prawdziwe emocje a nie udawane pompowanie balonika. Czasem mam wrażenie, że plujecie jadem zupełnie niesprawiedliwie i niepotrzebnie. Takie moje zdanie i go nie zmienię ;)

Na całe szczęście, nadrzędne są tutaj skoki a nie komentatorzy. "Jad"?...hmmmmm, nie zarejestrowałem :P

..."Takie moje zdanie i go nie zmienię  ;)"... :)

Edytowane przez BOB
  • Like 3

Tak czy siak wynik poszedł w świat. W kilku krajach, w których znana jest ta dyscyplina będzie o Polakach głośno. Będzie głośno o brzydkiej pogodzie w Austrii. Wypijmy toast za zdrowie medalistów i drugi za nieszczęśników, którym śnieg zasypał gogle. I ciekawostka: Dawid Kubacki doskonale wymierzył pierwszy skok. Metr krócej i...I tak byśmy mieli mistrza.

• Like 2