FRS1985 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam zainteresowala mnie ta budrzetowka, czy ktos mial mozliwosc zobaczyc jak to wyglada w dotyku itp. U mnie w centrum wedkarstwa nie ma jeszcze , macalem tez Ryobi artica kijek , mega przyjemny w tej cenie i jeszcze wpadla mi w rece nowa daiwa silver creek tez swietny kijek z tubularem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Katmaster to nic innego jak Ultris lekko poprawiony. Zmieniony uchwyt, trochę inne przelotki. blank w dalszym ciągu ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mozesz napisac cos wiecej kolego bo ultrisa tez nie mialem okazji macac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Na temat tego konkretnego modelu nic więcej. "Machałem" na sucho w sklepie szukając budżetówki i wybór padł na jaxona grey stream 5-23 gr. Dla mnie wygodniejszy i wydaje się "szybszy". Edytowane 18 Listopada 2018 przez PiotrCz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam zainteresowala mnie ta budrzetowka, czy ktos mial mozliwosc zobaczyc jak to wyglada w dotyku itp. U mnie w centrum wedkarstwa nie ma jeszcze , macalem tez Ryobi artica kijek , mega przyjemny w tej cenie i jeszcze wpadla mi w rece nowa daiwa silver creek tez swietny kijek z tubularem.Mam tego Kongera, ostatnio łowiłem nim na Turawie.Bardzo fajna wklejka, czuła ale cięta, najmocniej jak rzucałem to główka 25g + guma 5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mam tego Kongera, ostatnio łowiłem nim na Turawie.Bardzo fajna wklejka, czuła ale cięta, najmocniej jak rzucałem to główka 25g + guma 5"Od ilu gr. zaczyna dobrze pracować? To bardziej fast, czy x-fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Od ilu gr. zaczyna dobrze pracować? To bardziej fast, czy x-fast?Rzucałem najlżej 7g + 3", niżej nie próbowałem. Po mojemu x-fast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Czyli sa to wklejki. Wegiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Piotrze, a jaka długość dolnika ? Jaka guma + główka kończy komfort podbijania ? Dobrze to wyważone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Czyli sa to wklejki. Wegiel?Tak Piotrze, a jaka długość dolnika ? Jaka guma + główka kończy komfort podbijania ? Dobrze to wyważone ?Nie mam jak teraz zmierzyć, specem nie jestem ale dawałem radę podbijać tym co pisałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Czyli przy smukłych gumach 7-9 i główkach do 18g komfort jeszcze powinien być Jakbyś miał możliwość zmierzyć i napisz jaką długość tej wędki masz to byłoby super.To dla mnie ważna informacja bo mam krótkie witki... Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Kurde zastanawiam sie czy nie dolozyc 100ke i kupic tego silver creeka nowego fajny patyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi