panpawel85 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam. Pierwsze zdjęcie przedstawia oryginalną rękojeść sakury PLS 723 ULST, kolejne natomiast jest to gotowa przerobiona rękojeść. Uchwyt EDGE 16 ULH w kolorze black gloss, gwint skrócony o 7,6mm i zakończony pierścionkiem Fuji, oryginalna nakretka została odzyskana i zamontowana ponownie w nowym miejscu. Ja czekam teraz na finalne decyzje, co z resztą, a kijek na set przelotek, do sakury wrócimy najprawdopodobniej po świętach A Dragon... Dragon nie jest już niebieski, udało się odzyskać uchwyt kołowrotka w nienaruszonym stanie. Lakier już swoje odleżał, po weekendzie zabieram się za nakręcanie pierwszych zwojów metalicznej nici 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam. Pierwsze zdjęcie przedstawia oryginalną rękojeść sakury PLS 723 ULST, kolejne natomiast jest to gotowa przerobiona rękojeść. Uchwyt EDGE 16 ULH w kolorze black gloss, gwint skrócony o 7,6mm i zakończony pierścionkiem Fuji, oryginalna nakretka została odzyskana i zamontowana ponownie w nowym miejscu. Ja czekam teraz na finalne decyzje, co z resztą, a kijek na set przelotek, do sakury wrócimy najprawdopodobniej po świętach A Dragon... Dragon nie jest już niebieski, udało się odzyskać uchwyt kołowrotka w nienaruszonym stanie. Lakier już swoje odleżał, po weekendzie zabieram się za nakręcanie pierwszych zwojów metalicznej nici Pięknie to wyglada [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dzięki, cieszą takie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Rastamański Chevron wrap wylądował na Dragonie Sakura - projekt wyplatanki zaakceptowany - jutro pierwsze zwoje Diamond wrapa lądują na kiju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Pawel, wyglada to naprawde kozacko i profesjonalnie, nie moge sie doczekac kiedy zobacze to na zywo Czekam z niecierpliwoscia co nawiniesz na moj kijek ale po dragonie widze ze bedzie wypas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Słowa są zbędne... Miłego weekendu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Słowa są zbędne... https://www.youtube.com/watch?v=Lc43h7ePddo&feature=youtu.be Miłego weekendu O kuwa... [emoji122] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Rzeczy niemożliwe robię od razu, tylko na cuda potrzebuję trochę czasu Po długich oczekiwaniach w końcu pojawia się ukończona Sakura. Ubrana na bogato, w złoto, przelotki Fuji Torzite, błyszczący uchwyt AT... Zamiast tuszem postanowiłem zostawić swoją sygnaturę (gr) nicią, bo szczerze nie widziałem, żeby ktoś tak robił, a mi podoba się wszystko, co jest inne od... wszystkiego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dragon, nie było czasu na sesje zdjęciową, bo musiałem przetestować swój kijek i pożegnać się ze szczupakami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dzieki Pawel za sakure! wyglada przepieknie, tak jak sobie zazyczylem! Szacun...Juz wybieram kolejny blank.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Widziałem wedeczki w realu,wyglądają naprawdę fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Szczytowy skład z delikatnej muchówki, komponenty z rozbiórek i jekieś zalegacze, trochę nici, trochę więcej czasu i powstał podlodowy cast o długości 84 cm. Dość delikatny żeby wskazywać okoniowe brania i dostatecznie mocny, żeby poradzić sobie z przyłowem zębatego drapieżnika. Dolnik zakończony kapselkiem z okoniową skórką. Pewnie niektórzy przyczepią się, że pierwsza przelotka jest spinningowa, ale zdecydowałem się na taką, bo wygląda subtelniej na tak delikatnej konstrukcji i wątpię aby delikatne żyłeczki wygięły tą przelotkę... Miłego dnia everybody!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Kolejny projekt. To typowy ul zbudowany na blanku 180cm, 2-6 lb, 2-7g, przedłużony do 198cm. Kijek dość szybki i jednocześnie świetnie katapultujący najmniejsze wabiki, pod obciążeniem typowy parabolik gnący się prawie pod rękę. Ubrany w przelotki FazLite ułożone w spirali, carbonowy uchwyt Blade od AT, carbonowe rurki i pierścienie pod kolor. Jak zwykle wyplatanka - reverse diamond połączony z klasycznym diamondem w trzech kolorach. Zakończenie dolnika - nie będę się rozpisywał - kto wie ten wie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Paweł widze potężny progres superPowoli rozgladam sie za blankiem zebys mi go uzbroil pieknie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Paweł widze potężny progres superPowoli rozgladam sie za blankiem zebys mi go uzbroil pieknie Już się doczekać nie mogę, aby wypleść kotwicę na Twojej wędce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Foteczka z placu boju - wyplatanie opisu na poprzedniej wędce Edytowane 24 Lutego 2019 przez panpawel85 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wyważenie 93gramowego kijka. Wyszło całkiem całkiem???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Comming soon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Kolejny ukończony projekt - przebudowa Dragon Moderate - skrócony dolny skład o 15 cm, dając wędkę o długości 213 cm. Przelotki zostały te same, jedynie lekko zmieniony spacing. Złote akcenty pod kolor Zaubera, który będzie współpracował z wędką. Wyplatanka - klasyczny diamond wrap w czterech kolorach... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Łooo Panie ,widze duzy progres, fajniutki ten kijek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Predzej, czy pozniej będziesz miał okazje obejrzeć go na żywo- właściciel wędki z naszego pijacko-rybackiego Darłowa Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez panpawel85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 o kurka wodna, a jakżeś to zrobił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 post-63604-0-20196500-1555668873_thumb.jpg o kurka wodna, a jakżeś to zrobił ?Zrobiłem to... pomału A tak na poważnie: To tzw. wave - pod czarną omotką znajduje się 31 złotych nici(podobnie opisywałem poprzednią zaprezentowaną w tym wątku wędkę- cw i moc). Nie mam zdjęcia z produkcji konkretnie tej czaszeczki, ale mam coś z ćwiczebnych zwojów: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Wędka do łowienia dorszy w Bałtyku zbudowana na blanku AT z serii 3k (BU-SWB3K86-2/15-30). Uzbrojony w przelotki AT w czarnych ramkach, uchwyt Fuji SSV 17, nakrętka to pasujący do blanku carbon i pierścionki Matagi. Doszlifowane pianki. Butt cap od Matagi. Na dolniku wyplatanka - "flanela" jak nazwał ją jeden z moich znajomych. Pozdrawiam! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panpawel85 Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Kolejny projekt - przebudowa seryjnego Dragona, blank polakierowany na wysoki połysk, przelotki zostały te same, jedynie lekka korekta ich rozstawienia. Dzielony uchwyt Fuji, wytoczone pianki, no i jak zwykle wędkę zdobią niteczki... Miłego wieczoru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi