Nories Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 witam!ciekawi mnie czy jest mozliwosc wymiany calego mechanizmu,wraz z sama rolka? ,na inny z lepszych modeli R4,powiedzmy dwulozyskowy,chociazby z certate lub z ktoregos z modeli existznajac model SOL ktory dedykowany jest do linek pe,slabo to wyglada w orginale, zwlaszcza z cienkimi linkami fluorokarbonowymi ktos cos kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Co znaczy "słabo to wygląda"? Nie słyszałem by były jakieś problemy z tym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nories Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) tak sobie pomyslalem ze lozysko jest bardzo male , czesto zdarza sie jego wymieniac,a mozna by bylo zastosowac cos na wzor chociazby exist 3012,gdzie rolka hula jak szalona na dwoch lozyskach przy cienkich linkach mono-fluo,nie mowiac o plecionkachtylko nie wiem jak z pasowaniem by bylo Edytowane 25 Listopada 2018 przez Nories Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi