admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Cześć,Chciałbym Was zaprosić do wspólnej zabawy związanej z emisją cyklu programów o jerkowaniu w „Taaakiej Rybie”. Zasady konkursu są bardzo proste a przedstawiają się następująco. - Przed prezentacją każdego odcinka będę zadawał związane z nim tematyczne pytanie. Pytania będą łatwe, ale trzeba będzie wykazać się spostrzegawczością. - Odpowiedź na każde z nich wraz z dodatkowymi informacjami (pseudonim na forum, numer pytania) proszę przesyłać pod adres konkursy@jerkbait.pl. - Osoba, która prawidłowo odpowie na największą liczbę pytań wygrywa tajemniczą nagrodę związaną z jerkowaniem. W przypadku remisu (dwie lub więcej osób odpowie na taką samą liczbę pytań) dokonamy, w gronie redakcyjnym, losowania. - Czas trwania konkursu jest ograniczony i zostanie zamknięty w tydzień po emisji ostatniego odcinka serii. - Pytania będą publikowane na stronie głównej jerkbait.pl. - W konkursie mogą brać udział tylko zarejestrowani użytkownicy naszej strony (w celu rejestracji zapraszam na forum). Zapraszam Was serdecznie do wspólnej zabawy, bo nagroda jest atrakcyjna. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Cześć,Dzisiaj nietypowo pytanie umieszczam w niniejszym wątku. Pytanie 1. W relacji „Na planie Taaakiej Ryby”, a dokładnie na jednym ze zdjęć coś ewidentnie się nie zgadza. Co?Odpowiedzi proszę przesyłać na adres konkursy@jerkbait.pl PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Eeee... to było łatwe. Mam pytanie. Mamy przysyłać każdą odpowiedź osobno czy wolisz na koniec zbiorczo jednego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Eeee... to było łatwe. Mam pytanie. Mamy przysyłać każdą odpowiedź osobno czy wolisz na koniec zbiorczo jednego maila? Jak chcesz i jak będzie Tobie wygodniej. A pierwsze odpowiedzi już mam i jest ich wcale nie mało PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Cześć Remas,a dostałeś moją?Mój computer pokazuje że nie dotarła . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Cześć Remas,a dostałeś moją?Mój computer pokazuje że nie dotarła . Pozdrawiam Gromit Niestety nie otrzymałem, ale inne przychodzą więc próbuj dalej.Jak wyślesz ponownie daj znać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam,Jeszcze jedna uwaga. Na wszystkie Wasze odpowiedzi wysyłam potwierdzenie, że otrzymałem + informację czy odpowiedź jest prawidłowa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 no stary, na to ostatnie pytanie to nie odpowiem ... bo nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Cześć,Dzisiaj zrobiłem podsumowanie odpowiedzi, które nadesłaliście. Maili otrzymałem na prawdę sporo. Bardzo dziękuję! Na razie mamy trzech liderów, którzy odpowiedzieli prawidłowo na wszystkie pytania. Ostatnie pytanie będzie trudne ale ... nagrodę spróbuję zorganizować odpowiednią PozdrawiamRemek P.S.Przypominam ostatnie pytanie:- z jakich materiałów wykonane były przypony prezentowane w trzecin odcinku programu o jerkowaniu w Taaakiej Rybie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 @Remek do liderow moze doszusowac jeszcze pare osob wysylajac maila ze wszystkimi odpowiedziami na sam koniec <_< (ja zamierzam tak zrobic <_< i mam nadzieje że odpowiem poprawnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Cześć,Chciałbym tylko wspomnieć, że dalsza cześć programu o jerkowaniu dopiero po nowym roku. Tak umówiliśmy się z producentem. Będzie to ostatni odcinek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Po nowym roku PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Cześć,Zapraszam dzisiaj na ostatni już odcinek programu Taaaka Ryba, w którym prezentować będziemy techniki jerkowe. Jednocześnie chciałbym nadmienić, że nastąpiła zmiana ramówki TV Plus i program zostanie wyemitowany o godz. 23.30. Ostatnie pytanie konkursowe: który z jerków był najbardziej skuteczny podczas prezentacji technik jerkowych? Na odpowiedzi czekam do końca 11.01.2006. W dniu następnym zostanie rozlosowana nagroda niespodzianka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Cześć,Mam trzech liderów. Czekam na pozostałych. Nagroda grzechu warta. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Cześć,Wysyłam ale Twój serwer wczoraj odbił mi odpowiedź. Nie wiem dlaczego. W każdym razie jesteś na liście. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzisiaj ostatni dzień możliwości udzielenia odpowiedzi. Zapraszam. Jutro finał. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam serdecznie,Na konkurs wpłynęło bardzo dużo odpowiedzi. Chciałbym za to bardzo podziękować. Komplet odpowiedzi otrzymaliśmy od 6 osób, stałych bywalców naszego forum. Osobom tym chciałbym szczególnie podziękować i pogratulować wytrwałości i zacięcia. To w wędkarstwie cechy bardzo cenne. Gratuluję! Oczywiście chcielibyśmy wszystkim finalistom wręczyć upominki ale nagroda była tylko jedna. W dniu dzisiejszym grono redakcyjne jerkbait.pl dokonało losowania. Wybraliśmy jedną osobę, której chcieliśmy przekazać nagrodę główną. Zwycięzcą w naszym konkursie jest Piotr Szymański (phalacrocorax). Gratuluję serdecznie! Główną nagrodą jest wędka jerkowa Dragon HM62 slider cast z imienną dedykacją konkursową jerkbait.pl. Proszę o prywatny kontakt w sprawie omówienia szczegółów. Zapraszam do kolejnych konkursów. Szczegóły niebawem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Co tu dużo mówić... I ja serdecznie dziękuję za liczny udział w konkursie, a Tobie @phalacrocorax pobicia kolejnych życiówek - może nawet na polskich wodach. Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Fajna zabawa. Gratuluje Phalacorax. Sam mam ten kijek i musze powiedzieć że jest to wspaniała pała. Jeszcze raz gratuluje i dziękuje za zabawę. PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Dziękuję bardzo za gratulacje ale przede wszystkim dziękuję redakcji jerkbait.pl za tak wspaniałą nagrodę. Naprawdę nie wiem co powiedzieć.D Z I Ę K U J Ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi