hasior Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 dzięki za udział,w super zabawie konkursowej ,brak wygranej nie boli ,tylko to że,to już koniec akcentów jarkowych w Taakiej rybie mie smuci .(obym sie mylił) jeszcze raz gratki za winnnnnera pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 @phala podziekować możesz tylko swojemu szczęściu w losowaniu, no i sobie, że wziales udzial w konkursie i udzieliles trafne odpowiedzi! Mam nadzieje ze zrobisz z kija dobry uzytek, przetestujesz go solidnie przy okazji i podzielisz sie wrazeniami na forum. Wyjatkowo w tej sytuacji, zamiast polamania kija zycze Ci pobicia z jego udzialem kolejnych zyciowek. Ja gratuluje wszystkim uczestnikom, mam nadzieje iz w tym roku rowniez nie zabraknie konkursow z nagrodami na naszej stronie! Warto brac w nich udzial Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 @phalagratulki @remekto moze podaj kto bral udzial?kto dal i ile odpowiedzi prawidlowych?no i jakie byly odpowiedzi na pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 @Phala - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 @Phala, przepraszam, że tak późno ale chciałbym ci pogratulować wygrania konkursu.Życzę, aby wędka którą wygrałeś, przyniosła ci nowe okazy szczupaka. Powodzenia! Wszystkim dziękuję za udział w naszym jerkbaitowo-telewizyjnym konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi