MarasR Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jesteśmy na 15 miejscu ale emocje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 15 miejsce x 5 poszło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Poszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Artech, trzeba było wcześniej temat założyć ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wczoraj przekazałem link na Messengera po znajomych , może coś pomogło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Klik klik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Spadek na 18. Ale jesteśmy chyba bezpieczni ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Damy radę....chyba.Ale na wszelki wypadek głosujemy!https://www.dzieciakidorakiet.pl/zgloszenia/607/szkola-podstawowa-nr-11-im-unicef-u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 poszł x10 z dwóch...dobrze widziałem 19 miejsce? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Dobrze widziałeś, spadek z 15go. Zostało kilka godzin głosowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Spadamy delikatnie ale sądzę że Rakiety będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Poszło następne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 W najlepszym momencie było 15 miejsce,a teraz 26 i leeeecimy w dół! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Mały progres, jest 25 miejsce Spoko luzik a Dzieciaki do rakiet ???? P.S. Nie znoszę tenisa ziemnego ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Lepszy tenis ziemny niż tablet Albo jak my forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Nie mówię, że jest zły. Nie trawię tego sportu. Autentycznie wolę curling i snookera ???? A tak poza tym na godzinę przed końcem jest 35 miejsce ???? Edyta. Na 8 minut przed końcem 26 miejsce! Cóż za emocje !!! Ale chyba ... MAMY TO !!! ???? Edytowane 18 Grudnia 2018 przez MZieli10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) BRAWOOOOO 24 MIEJSCE!!! UDAŁO SIĘ ☺???????????????????????? Nie cieszyłem się tak od czasu gdy mój synek pierwszy raz powiedział "tata" ???? Artech, pozdrowienia dla Córek. Dziękuję za emocje, radość i pomoc ???? Edytowane 18 Grudnia 2018 przez MZieli10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Głosowanie zakończone.Ostatecznie"zajęliśmy" chyba 24 miejsce!GRATULUJĘ "NAM" WSZYSTKIM!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Mamy to! Zakończyliśmy na 24 miejscu ????????????Moje córki bardzo wszystkim dziękują za zaangażowanie w głosowanie i pomoc w osiągnięciu takiego wyniku.Ja sam nie spodziewałem się aż takiegi odzewu z Waszej strony. Panie, Panowie kłaniam się w pas i serdecznie dziękuję 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Mamy to! Zakończyliśmy na 24 miejscu [emoji16][emoji16][emoji16]Moje córki bardzo wszystkim dziękują za zaangażowanie w głosowanie i pomoc w osiągnięciu takiego wyniku.Ja sam nie spodziewałem się aż takiegi odzewu z Waszej strony. Panie, Panowie kłaniam się w pas i serdecznie dziękujęSzczere gratulacje! I do następnego razu i do zobaczenia nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Nikt chyba nie myślał ,że takie miejsce osiągniemy -brawa dla wszystkich A jak już dzieciaki na Wimbledonie będą grać to sektor dla jerkbait-a myślę ,że będzie Pozdrowienia dla dziewczyn. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 I brak klikania już wlazło to w krew hehe Gratulacje dla załogi Jerkbait Pozdrowienia dla dziewczyn. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Mamy to! Zakończyliśmy na 24 miejscu ????????????Moje córki bardzo wszystkim dziękują za zaangażowanie w głosowanie i pomoc w osiągnięciu takiego wyniku.Ja sam nie spodziewałem się aż takiegi odzewu z Waszej strony.Panie, Panowie kłaniam się w pas i serdecznie dziękuję Brawo My 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi