malinabar Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 To było fajne i budujące doświadczenie dla Nas , głosujących . I udało się , a to ważne . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 W kupie siła. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wiadomo ... kupy nikt nie ruszy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Przepraszam za odgrzanie. Ale strasznie brakuje mi tego tematu - spojrzałem, że już po północy i chciałem głosować. Też tak macie? Artech daj znać jak dzieciaki rakiety dostaną ???? Edytowane 28 Grudnia 2018 przez MZieli10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ja też tak mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Przepraszam za odgrzanie. Ale strasznie brakuje mi tego tematu - spojrzałem, że już po północy i chciałem głosować. Też tak macie? Artech daj znać jak dzieciaki rakiety dostaną ????Oczywiście, że dam znać. Jak się da, to i fotki pstryknę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi