malinabar Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Poszło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 5 x z kompa5 x z tel.Poszło No teraz to mówisz Rzeczywiście z telefonu też można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 No teraz to mówisz Rzeczywiście z telefonu też można U mnie nie działa - klikam na telefonie zawsze, sprawdziłem na kompie i wychodzi info o przekroczeniu limitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) U mnie nie działa - klikam na telefonie zawsze, sprawdziłem na kompie i wychodzi info o przekroczeniu limituCórka moja ma iphona tel,tabl,i laptop i tam też nie da rady .Na moim Hammer-ku przechodzi ten myk. Nie wiem od czego to zależy. 99 miejsce Edytowane 4 Grudnia 2018 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 97 jużZ telefonu klikam przez lte a z lapka przez wifi w domu, potem jeszcze ze służbowego tel. i z kompa w pracy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 97 jużZ telefonu klikam przez lte a z lapka przez wifi w domu, potem jeszcze ze służbowego tel. i z kompa w pracy [emoji41]Sprawdzałem z telefonu przez lte i WiFi i też mi nie przeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Klik Z Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Klikam codziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Tak się zastanowiłem...gdyby jakaś nauczycielka zmobilizowała dzieciaki z tej szkoły do codziennego głosowania to " mieli byśmy" już milion głosów!Ode mnie poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Tak się zastanowiłem...gdyby jakaś nauczycielka zmobilizowała dzieciaki z tej szkoły do codziennego głosowania to " mieli byśmy" już milion głosów!Ode mnie poszło.Wyjales mi to z ust - natomiast ja się wstrzymalem bo nie mi oceniać motywację i podejście szkoły do tematu. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Algeroth82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Wyjales mi to z ust - natomiast ja się wstrzymalem bo nie mi oceniać motywację i podejście szkoły do tematu.Szkoła uczniów oczywiście poinformowała, rodziców również jak nie osobiście, to za pomocą dziennika elektronicznego. Reszta to już podejście i zaangażowanie rodziców.Jeszcze raz dziękuję wszystkim głosującym ???? Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 95 progres ładny ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Poszło następne głosowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Poszło przed północą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Spadek na 97 ???? Głosować głosować! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wędkarze z JB łączmy się i klikajmy. Z Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Limit wyczerpany . Trzymajcie się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 poszło.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Spadek na 97 Głosować głosować! No się nie rozerwę . Poszło . Pozycja 95 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ciężko będzie załapać się do 60-tki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Jest 93, idziemy w górę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 No to lecim na Szczecin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Niestety ciasno w pierwszej setce...Ale głosujemy dalejhttps://www.dzieciakidorakiet.pl/zgloszenia/607/szkola-podstawowa-nr-11-im-unicef-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 No to głosujemy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Niestety ciasno w pierwszej setce...Ale głosujemy dalejhttps://www.dzieciakidorakiet.pl/zgloszenia/607/szkola-podstawowa-nr-11-im-unicef-u Damy radę!!!"Bo jak nie my, to kto"!Poszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi