Skocz do zawartości

Absolutny top muzyczny na 40 urodziny. Pomóżcie!

bociekgc8

Rekomendowane odpowiedzi

Niebawem 4 z przodu wpadnie i ja człek wychowany na Floyd'ach, Led Zeppelin, Dorsach itp. zupełnie nie wiem jakie klimaty muzyczne.

Towarzystwo będzie mieszane pokoleniowo, pomysł imprezy Peace&Love. 

Gdybyście mieli wybrać 3 kawałki z lat 70 które można puścić i towarzystwo powstanie z suto zastawionych stołów.

jerkbait.pl też zapraszamdefault_thumbup.gif

Niebawem 4 z przodu wpadnie i ja człek wychowany na Floyd'ach, Led Zeppelin, Dorsach itp. zupełnie nie wiem jakie klimaty muzyczne.

Towarzystwo będzie mieszane pokoleniowo, pomysł imprezy Peace&Love.

Gdybyście mieli wybrać 3 kawałki z lat 70 które można puścić i towarzystwo powstanie z suto zastawionych stołów.

jerkbait.pl też zapraszamdefault_thumbup.gif

A gdzie impreza?

Wpadliśmy kiedyś z żoną na pomysł. Zawijamy solenizantowi prezent w kupioną w antykwariacie gazetę. Gazetę, która się ukazała gdy przychodził na świat. Za parę złotych bezcenny widok miny obdarowanego, gdy rozpakowując natyka się na datę. Może idąc tym tropem pogrzeb w necie i wyszukaj płytę, która się ukazała gdy dostawałeś klapsa od położnej. Z pewnością coś się znajdzie, bo siedemdziesiąte lata to nieprzebrana kopalnia dobrej muzyki.

Myślę że ścieżki dźwiękowe do Czasu Apokalipsy i Forresta Gumpa powinny zdać egzamin.

Ponadto, koniecznie coś naszego. Czesław Niemen!

A jak towarzystwo, lekko juz się zrobi ( bo zrobi się, nie? ????) zadać im Anarchy in the UK i będziesz miał komplet! Sto lat!