cristovo Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Nie wiem, czy warto wbijać na imprezę trwającą całe 3 numery......tak czy inaczej wszystkiego najlepszego po drugiej stronie życia Gdybym szukał dosłownie kilku rocznicowych numerków, zacząłbym od rówieśników, chociażby tu - https://pl.wikipedia.org/wiki/1978_w_muzyce No proszę, doczytałem......bez 'Sultans of Swing' się nie obejdzie! Dobry rok, to także sięga 1978 roku, tu z genialnym Darrylem Jonesem: Ktoś już wspomniał o pięknej Blondie, zdaje się, że ten numerek także świętuje 40-lecie: Edytowane 27 Listopada 2018 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) No Robert ( Crocker). Tym Lynyrd-em to mi bracie zaimponiłeś.. Myslalem ze "wtymkraju" tylko ja taki głuchy jestem i slucham tych dudes ps, dorzucam "Free Bird" - kawałek pamieta czasy kultowego szklanego Winstona "Stalkera" a u nas E.Gierka- czyli lata 70's Edytowane 27 Listopada 2018 przez border river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi